Çorlu'yu Kıbrıs'ta temsil ettiler

Uluslararası Festivaller Birliği 2016 yılı 2. dönem toplantısı Kuzey Kıbrıs Türkiye Cumhuriyeti'nde gerçekleştirildi. Toplantıda Çorlu Belediyesi'ni Belediye Başkan Yardımcısı Kemaleddin Avcı ve Ã

GÜNDEM 17.11.2016 20:46:00 0
Çorlu

SON DERECE VERİMLİ GEÇTİ

 

İskele Belediyesi ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Turizm ve Çevre Bakanlığı ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya birlik üyesi delegasyonunun yanı sıra folklor ve geleneksel el sanatları dernekleri de katıldı. Toplantıda Çorlu Belediyesi'ni Belediye Başkan Yardımcısı Kemaleddin Avcı ve Çorlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Vildan Perçinoğlu temsil etti. 11-13 Kasım tarihlerinde 3 gün süren toplantıları değerlendiren Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Kemaleddin Avcı ilgili toplantıların yoğun delegasyon katılımıyla son derece verimli geçtiğini dile getirdi.

 

KKTC'NİN VE TÜRKİYE'NİN TANITIMI İÇİN ÖNEMLİ

 

Toplantılar neticesinde benimsenen yerel yönetimlerce yapılacak festivallerin yoğun bir şekilde uluslararası katılımla gerçekleşmesi görüşünün son derece önemli olduğuna değinen Başkan Yardımcısı Avcı, “Bu KKTC'nin ve Türkiye'nin gerek tanıtımının yapılması gerekse de uluslararası arenada imajına pozitif katkıda bulunacak önemli bir unsurdur” dedi. Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Kemaleddin Avcı gerçekleşen toplantının ardından Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu ile bir araya gelerek düzenlenen toplantı hakkında görüş alışverişinde bulundu.  

 

Marmara Haber