Tekirdağlı iş adamlarından MÜSİAD EXPO çıkarması

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından her iki yılda bir İstanbul'da düzenlenen uluslar arası MÜSİAD EXPO'nun 16'ıncı 9-12 Kasım tarihleri atasında İstanbul

GÜNDEM 16.11.2016 19:40:00 0
Tekirdağlı iş adamlarından MÜSİAD EXPO çıkarması

“TEKİRDAĞ ŞUBESİNE TEŞEKKÜR EDERİM”

 

MÜSİAD Tekirdağ Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Aslan da Trakya Kalkınma Ajansı Sekreteri Mahmut Şahin ve MÜSİAD Tekirdağ üyeleri ile birlikte MÜSİAD EXPO Fuarı kapsamında stant açan Tekirdağ´lı firmaları basın mensupları ile birlikte ziyaret etti.  Fuarda, MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak, Tekirdağ’dan katılan basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Tekirdağ şubesinin İstanbul’a yakınlığı nedeni ile çok düzgün ve çalışkan bir şube olduğunu belirten Olpak, çalışmalarından dolayı MÜSİAD Tekirdağ şubesine teşekkür etti.

 

“TÜRKİYE EKONOMİSİ ÜZERİNE YAPILAN ÇABALARIN BEYHUDE OLDUĞUNU GÖSTERDİK”

 

MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak’la birlikte açıklama yapan Tekirdağ MÜSİAD Başkanı Muzaffer Aslan ise, “Bu yıl 16’ıncısı yapılan MÜSİAD EXPO’yla devlet adamları, siyasetçiler, işadamları, girişimciler, bürokratlar, akademisyenler ve yatırımcıları bir araya getirdik. MÜSİAD Tekirdağ şubesi olarak üyelerimiz bu fuarda yer aldı. Gayet güzel verimli bir fuar oldu, inşallah bereketi olacak. Fuarda yer alan iş adamlarımızın, fuarın çok olumlu geçtiğini söylemesi bizi sevindirdi. Bu bizim için gurur verici. Türkiye ekonomisi üzerine yapılan olumsuz yorumların ve ekonomimize zarar vermek üzere yürütülen algı operasyonlarının beyhude çabalardan ibaret olduğunu MÜSİAD EXPO ile tüm çevrelere gösterdik. Fuarımızı açarken dediğimiz gibi Türkiye, Türkiye’den büyüktür ve bizim ülkemize olan inancımız tamdır.”dedi.

 

PAKİSTAN VE AFRİKA’DA DA FUAR YAPILACAK

 

Muzaffer Aslan ayrıca Nail Olpak’ın İran Mühendisler Odası Başkanı Mr. Majed Ali Al-Tabba’a, TAAVVUN Odası Başkanı Dr. Bahman Abdullahi, Rusya Federasyonu Müslüman İş adamları Derneği Başkanı Mr. Shagimardanov Aydar Ravilevich ile Mou anlaşması imzakladığını belirtti ve “MÜSİAD, İran, Ürdün ve Rusya ile imzaladığı bu anlaşmalarla, Türkiye’nin söz konusu ülkelerle pazar ağını büyütmeyi, dünyadaki ticaret ağını ve işbirliğini genişletmeyi ve ülke ekonomisine katkı sağlamayı hedefliyor. Önümüzdeki yıl Pakistan’daki 4. High TechPort’u düzenleyeceğiz. 2017 yılında da Afrika’da bir fuar yapmak için hazırlık yapıyoruz” diye konuştu. Aslan’dan sonra sırasıyla MÜSİAD Tekirdağ Şubesi Hizmet Sektör Komisyonu Başkanı Atilla Arıksoy, Orhan’s Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Orhan, ME-SE İç ve Dış Ticaret Ldt. Şirketi Genel Müdürü Ahmet Candan ve Kaanlar Gıda Yönetim Kurulu Başkanı ve MÜSİAD Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahman Kaan söz alarak kısa birer konuşma yaptılar.

 

Marmara Haber