Anneler için her türlü fedakarlığı yapmalıyız

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından hayata geçirilen Bebek Bakım ve Emzirme Kabinleri projesinin açılışına katılan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Annelerimiz, geleceğimizi y

GÜNDEM 15.11.2016 19:31:00 0
Anneler için her türlü fedakarlığı yapmalıyız

AÇILIŞ TÖRENİ DÜZENLENDİ

 

Süleymanpaşa Belediyesi, Bursa, Antalya ve Çanakkale'nin ardından büyük bir ihtiyaç olarak göze çarpan yeni doğum yapmış anneler için bebek bakım ve emzirme kabinlerinin açılışını Cengiz Topel Meydanı’nda gerçekleştirdi. İlçe protokolünün yanı sıra Açılış törenine Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da katıldı. Başkan Albayrak törende sistem kartı ile kabin açılışını gerçekleştirerek, “Bebek Bakım ve Emzirme Kabini Süleymanpaşa annelerine hayırlı olsun" diye konuştu.

 

ANNELERİMİZ EN DEĞERLİ VARLIKLARIMIZDIR

 

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat'ın ricası üzerine bebek bakım kabinlerinin açılışını birlikte gerçekleştiren Başkan Kadir Albayrak, "Gerçekten çok güzel bir uygulama. Bu tür sosyal sorumluluk projelerini Süleymanpaşa'da görmek beni çok mutlu ediyor. Süleymapaşa Belediye Başkanımız  Ekrem Eşkinat, birçok konuda olduğu gibi bu konuda da gerekli hassasiyeti gösterdi, kendisine teşekkür ediyorum. Annelerimiz, geleceğimizi yetiştiren en değerli varlıklarımızdır. Geleceğimizin mimarları annelerimiz için her türlü fedakarlığı yapacağız, yapmalıyız" ifadelerini kullandı.

 

Marmara Haber