Ramis Çınar TÜYAP'ta

Yazdığı romanlarla edebiyat dünyasında adından sıkça söz ettiren roman yazarı Ramis Çınar, TÜYAP İstanbul Kitap Fuarı'nda okurlarıyla buluştu.

GÜNDEM 15.11.2016 19:23:00 0
Ramis Çınar TÜYAP

HER YAŞTAN OKURLAR KİTAPLARINI İMZALATTI

 

Bu yıl 35’incisi düzenlenen, TÜYAP Kitap Fuarı her yıl olduğu gibi, Türkiye ve yurtdışından pek çok yazar, şair, yayıncı ve okurların buluşmasına sahne oldu. Kitap Fuarı’nın bu yılki konukları arasında, geçtiğimiz Ağustos ayında dördüncü romanı Ömrümün Dört Mevsimi’ni yayımlayan Ramis Çınar da yer aldı. Postiga Yayınları standında gerçekleştirilen imza gününde Ramis Çınar’a, her yaştan okurlar kitaplarını imzalattı. İmza gününe katılanlar arasında Çınar’ın 2009 yılından bu yana yayınlanan Söylenmemiş Sözler, Elveda Rumeli, Aşk Hayat ve Arayış ile Ömrümün Dört Mevsimi adlı romanlarının dördünü de imzalatmaya getiren okurlar da vardı.

 

YAZARLAR OKURLARIYLA BULUŞTU

 

Fuar organizasyonunun ilk iki gününde Senem Tekinkoca, Meltem Özkaya, Semra Şenol, Ufuk Yetişkin ve Simge Üngör ile birlikte okurlarıyla buluşan Çınar, onlarla sohbet ederek kitapla ilgili yorumlarını dinledi. TÜYAP İstanbul Kitap Fuarı’nda Postiga Yayınları İmtiyaz Sahibi Nurettin Hacıkurtiş ve Yayınevi Koordinatörü Burçin Çelik Gürbulut da, imza günlerinde yazar kadrosunun yanında hazır bulundu.

 

Marmara Haber