Kapaklı'yı yine gururlandırdı

Kapaklı'da Sanayiciler İlkokulu'nda eğitim öğretim gören 8 yaşındaki Deniz Başar, Tekirdağ'ın düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümü kapsamında düzenlenen Atatürkâ?

SPOR 15.11.2016 10:42:00 0
Kapaklı

Kapaklı’nın dereceli, madalyalı ve lisanslı tek yüzme sporcusu olan Kapaklı Sanayicilier İlkokulu 3’üncü sınıf öğrencisi Deniz Başar, Tekirdağ’ın düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümü kapsamında Tekirdağ Olimpik Havuz’da düzenlenen Atatürk’ü Anma ve 13 Kasım Tekirdağ’ın Kurtuluşu Yüzme Yarışlarına katıldı. Kapaklı Sanayiciler İlköğretim Okulu 3. Sınıf öğrencisi Deniz Başar katıldığı 3 farklı yarışta da serisinde 1. olmayı başardı. Yaş grubunda bir Tekirdağ 1’inciliği, iki de Tekirdağ 3’üncülüğü kazanan Deniz Başar, 29 Ekim yarışlarında olduğu gibi bu yarışlarda da ailesine ve Kapaklı’ya büyük gurur yaşattı.

1 ALTIN 2 BRONZ MADALYA KAZANDI

Toplam 151 sporcunun katıldığı yarışmalarda 50 metre sırtta 1’inci olan Deniz başar, grubunda da 1’inci olarak altın madalya kazandı. 100 metre sırtta serisinde 1’inci olan Deniz, grubunda 3’üncü olde ve bu kategoride bronz madalya kazandı. 10 metre serbestte de serisinde 1’inci olan Deniz Başar yine grubunda 3’üncü oldu ve bron madalya kazandı.

YÜZMEYİ ÇOK SEVİYORUM

Atatürk’ü Anma ve 13 Kasım Tekirdağ’ın Kurtuluşu Yüzme Yarışlarında önemli başarılara imza atarak Kapaklı’yı başarıyla temsil eden Sanayicilier İlkokulu 3’üncü sınıf öğrencisi Deniz Başar, bundan sonraki yarışlarda da Kapaklı’yı başarıyla temsil etme sözü verirken; hedefinin ulusal ve uluslar arası yarışlarda Kapaklı’yı, Tekirdağ’ı ve Türkiye’yi başarıyla temsile tmek olduğunu ifade etti. Ailesinin kendisine sonuna kadar destek oduğunu kaydeden Başar, “Yüzmeyi çok seviyorum. Bu tür yarışlara katılmak çok güzel. Bu yarışlarda dereceye girebildiğim için de ayrıca mutluyum” ifadelerini kullandı.

Haber / Ahmet KILAVUZ