Seferberlikten Cumhuriyet'e konseri büyük ilgi gördü

Tekirdağlılar, şehrin düşman işgalinden kurtuluşunun 94'üncü yıl dönümü dolayısıyla Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzen

GÜNDEM 14.11.2016 19:38:00 0
Seferberlikten Cumhuriyet

MİLLİ MÜCADELE DÖNEMİ RUHU TEKRAR CANLANDI

 

Yılmaz İçöz Sahnesi'ndeki konsere Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve eşi Gülseren Albayarak, Garnizon Komutanı Piyade Albay Kemal Cöne, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Recep Ökten ile çok sayıda vatandaş katıldı. Atatürk'ün sevdiği şarkılar ile başlayan konser Onuncu Yıl Marşı ile devam etti. Tekirdağlılar şarkı ve marşlara ellerinde Türk bayraklarıyla eşlik etti. Milli Mücadele dönemi ruhunun tekrar canlandığı gecede Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ile Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat sanatçılara eşlik ederek birlikte Gençlik Marşı’nı söyledi.

 

TEKİRDAĞL'IN KURTULUŞUNU BÜYÜK BİR COŞKU İLE KUTLADIK

 

Konserde Kadir Albayrak ve Ekrem Eşkinat, Ali ve Aysun Kocatepe'ye eşlik ederek birlikte, “Tekirdağlılar demokrasi sevdalısıdır, Tekirdağlılar Cumhuriyet sevdalısıdır" dedi. Düzenlenen konser için yetkililere teşekkür eden vatandaşlar, "Tekirdağ'ın düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümünü böylesine güzel bir etkinlikle kutladığımız için çok mutluyuz” dedi. Konser sonrası Aysun ve Ali Kocatepe'ye teşekkür eden Başkan Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat ile birlikte Ali ve Aysun Kocatepe'ye çiçek takdim etti. Tekirdağ'da olmaktan mutlu olduklarını söyleyen Kocatepe ise "Çok güzel ve enerjisi çok yüksek bir kalabalık var. Tekirdağl'ın kurtuluşunu büyük bir coşku ile kutladık” ifadelerini kullandı.

 

Marmara Haber