Çerkezköy'de şüpheli ölüm

Çerkezköy'de henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı bunalıma giren evli ve 1 çocuk sahibi 32 yaşındaki Esat K., karısı tarafından evinde ölü bulundu.

GÜNDEM 14.11.2016 17:07:00 0
Çerkezköy

EŞİNİ YERDE HAREKETSİZ BULDU

 

Olay saat 17.00 sularında Çerkezköy’e bağlı İstasyon Mahallesi Mete Sokak’ta bir binada meydana geldi. İddiaya göre henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı bunalıma giren 32 yaşındaki Esat K., uyuşturucu madde kullanarak komaya girdi. Bu sırada çocuğuyla beraber dışarıda olan eşi bir süre sonra eve döndü. Kapının içerden kilitli olması nedeniyle eve giremeyen eşi, çilingir çağırdı. Çilingir yardımıyla eve giren eşi, kocası Esat K.’yı yerde hareketsiz bulunca hemen 112 ve polise haber verdi.

 

YAKINLARI OLAY YERİNE AKIN ETTİ

 

Kısa sürede olay yerine gelen 112 ekipleri Esat K.’nın hayatını kaybettiğini belirledi. Durumu haber alan Esat K.’nın yakınları olay yerine akın etti. Evli ve 1 çocuk sahibi olan Esat K.’nın eşi ile bir süre önce boşandığı ve sonra tekrar evlendiği öğrenildi. Esat K.’nın naaşı, Cumhuriyet Savcısı Uğur Ateş’in incelemesinin ardından önce Çerkezköy Devlet Hastanesi morguna, ardından da kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.    

 

Haber / Şaban KARDEŞ