CHP Market'te kışlık kıyafet yardımı başladı

CHP Çerkezköy İlçe Kadın Kolları'nın Şubat ayında başlattıkları 'İyiliğe Dönüştür' projesi kapsamında Çerkezköy'de maddi durumu iyi olmayan vatandaşlara kıÅ

GÜNDEM 13.11.2016 19:53:00 0
CHP Market

“750 AİLEYE YARDIM ULAŞTIRDIK”

 

Proje hakkında açıklama yapan CHP Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca ‘İyiliğe Dönüştür’ projesi kapsamında bugüne kadar 750 ihtiyaç sahibi aileye yardım ulaştırdıklarını belirterek,  “Projenin yoğun ilgi görmesi üzerine biz de CHP Kadın Kolları olarak, projeyi aralıksız sürdürme kararı aldık. Bu anlamda herkesin CHP Market’e destek olmasını bekliyoruz. Evde kullanılmayan ya da az kullanılmış kışlık giysilerini temiz ve kullanılır durumda bize ulaştırdıklarında biz de bu giysileri CHP Market’te ihtiyaç sahibi insanlara sunacağız. Bu güne kadar ‘İyiliğe dönüştür’ projemize destek veren tüm vatandaşlara da teşekkür ederiz” dedi.

 

CHP MARKET’TEKİ TÜM GİYSİLER ÜCRETSİZ

 

Ebru Alaca ayrıca “Vatandaşların bize ulaştırdıkları temiz, giyilebilir durumdan olan giysilerini bizler de ihtiyaç sahibi ailelere ve çocuklara ücretsiz olarak ulaştırıyoruz. Kış mevsiminin gelmesiyle birlikte CHP marketimizin reyonlarında yazlıkları toplayarak bir kenara koyduk ve yerine kışlık giysileri yerleştirdik. Kışlık giysi ihtiyacı olan ihtiyaç sahipleri vatandaşlarımız gerek kendileri gerek çocukları için kendi bedenlerine uygun giysi ihtiyaçlarını İlçe teşkilatımıza gelerek CHP Marketi’mizden görevli arkadaşlarımızdan ücretsiz olarak temin edebilirler” diye belirtti.

 

Haber / Selin ÇALIŞKAN