Doğanspor'a moral kahvaltısı

Tekirdağ 1.Amatör Küme B gurubunda şampiyonluğu hedefleyen Çerkezköy Doğanspor Kulübü, zorlu Çorluspor maçı öncesinde Karabulut Emlak sahibi Cihan Alözkan tarafından verilen kahvaltıda moral depoladı

SPOR 13.11.2016 19:40:00 0
Doğanspor

ÇERKEZKÖY HALKINA DESTEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR ETTİ

 

Gerçekleştirilen kahvaltı organizasyonu için Karabulut Emlak sahibi Cihan Alözkan’a teşekkür eden Doğanspor Sportif Sorumlusu Sabri Asbaş, “Çerkezköy Doğanspor bu sezon başarılı maçlar çıkarıyor. Futbolcularımız zorlu karşılaşmalar öncesinde esnafımız tarafından verilen kahvaltılarda moral buluyor. Esnafımıza ve Çerkezköy halkına takımımıza duydukları güven ve verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyoruz. Bugün zorlu Çorluspor karşılaşması öncesi Cihan kardeşimiz bizi ağırladı. Cihan Alözkan 2 yıl Çerkezköy Doğanspor’da top koşturdu. Halen lisanslı oyuncumuzdur. Çorluspor’u da mağlup ederek yolumuza kayıpsız bir şekilde devam etmek istiyoruz. Takım olarak tek hedefimiz ise Süper Lig’dir” dedi.

 

FUTBOLA ARA VERMEK ZORUNDA KALDIK

 

Uzun yıllar Amatör Liglerde top koşturduğunu belirten Karabulut Emlak sahibi Cihan Alözkan ise “Geçen yıla kadar Çerkezköy Doğanspor’un başarısı için mücadele ediyorduk. İş hayatına atıldığımız için futbola ara vermek zorunda kaldık. Ancak Çerkezköy Doğanspor’un başarısı için elimizden geldiği ölçüde desteklerimizi devam ettiriyoruz. İnşallah bu yıl futbolcu kardeşlerimiz şampiyonluk ipini göğüsleyecektir. İlçemizde bulunan iş adamlarımızı ve esnaflarımızı amatör takımlarımızı desteklemeye davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Mehmet AYAN