Kütüphaneye piyano bağışı

Kırklareli'nin Pınarhisar ilçesine bağlı Kaynarca beldesinde önümüzdeki günlerde hizmete açılacak olan Kaynarca Belediye Kütüphanesi için beldenin hayırsever öğretmenlerinden İnci Vural bir piya

GÜNDEM 13.11.2016 19:34:00 0
Kütüphaneye piyano bağışı

ÖĞRETMEN KÜTÜPHANEYE PİYANO VE KİTAP BAĞIŞLADI

 

Bölgenin en kapsamlı kütüphanesini beldelerine kazandırmak için çalışma yaptıklarını belirten Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker, “Kitap, son teknoloji ürünü bilgisayarlar, projeksiyon cihazı ve dev perdesi, yazıcı gibi son sistem ürünlerin yanında, çocuklarımızın ve merak eden halkımızın piyano eğitimi almasını da sağlayacağız. Hayırsever öğretmenimiz İnci Vural, kütüphanemize piyano ile kitap bağışında bulundu. Değerli öğretmenimizin bu örnek davranışından dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

KISA SÜRE SONRA HİZMETE AÇILACAK

 

Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker şöyle devam etti:  “Halkımızın modern kütüphanemizde kitap okuması, yabancı dil öğrenmesi ve piyano çalmayı öğrenmesi, çiftçilerimize, gençlerimize farklı eğitimlerin verilmesi tek amacımızdır. İstanbul Beylikdüzü Belediyesi’nin katkıları ile gerçekleştirdiğimiz kütüphanemizi kısa süre içerisinde hizmete açacağız. Tüm halkımıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.”

 

Marmara Haber