CHP'den gazetemize ziyaret

Çerkezköy CHP İlçe Başkanı Engin Camcı ve beraberindeki heyet dün gazetemize ziyarette bulundu.  Heyetin, gazeteci Şaban Kardeş ile görüştüğü ziyarette Çerkezköy'ün sorunları, bunlar?

GÜNDEM 11.11.2016 19:57:00 0
CHP

ÇALIŞMALARIMIZA KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM EDİYORUZ

 

Gazetemize ziyarette bulunan CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı, 15 Temmuz gecesi yaşanan darbe girişimi ve sonrasında yaşanan sürecin ardından Çerkezköy için çalışmaya kaldıkları yerden devam ettiklerini belirtti.  CHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı tarafından 18 Ekim’de Ankara’ya yapılan ziyaret hakkında da bilgi veren Camcı, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşme imkanı yakaladıklarını, Kılıçdaroğlu’nun kendilerini çalışmaları için tebrik ettiğini ve aynı şekilde çalışmaya devam etmelerini istediğini söyledi.

 

SAAT 17.00’DEN SONRA TEKİRDAĞ İLE BAĞLANTIMIZ KESİLİYOR

 

Gazeteci Şaban Kardeş görüşmede, Çerkezköy’ün Türkiye’de artık bir marka haline geldiğini ve Çerkezköy’ün Türkiye için çok önemli bir yerde olduğunu belirtti. Çerkezköy’ün Tekirdağ’dan hak ettiği payı alması gerektiğini fakat bunun gerçekleşmediğini söyleyen Şaban Kardeş, “Büyükşehir olmak bir nimet…  Fakat Çerkezköy tam anlamıyla bu nimetten faydalanmaya başlayamadı. Saat 17.00’den sonra Çerkezköy’ün Tekirdağ ile bağlantısı kesiliyor; herhangi bir toplu ulaşım olmuyor. Halbuki burada fabrikada çalışan bir işçi akşam işten çıktıktan sonra Tekirdağ’a gidip deniz kenarında oturabilmeli, balığını yiyebilmeli. Büyükşehir Belediyesi, Çerkezköy-Tekirdağ arasında çalışacak toplu ulaşım aracı ile bu sorunu çözebilir.” dedi.

 

SOSYAL BELEDİYE SÖZÜNÜ YERİNE GETİRİYORUZ

 

Engin Camcı ise Çerkezköy’ün trafik ve kültür sarayı sorunu olduğunu söyleyerek kültür sarayı binasının yapımına başlandığını belirtti.  Camcı, “Bu sayede seçim çalışmaları sırasında Çerkezköy halkına verilen ‘Sosyal Belediye’ sözünü yerine getirmiş olacağız. Çerkezköy’ün bir diğer sorunu trafik için de Belediye Başkanımız Vahap Akay gerekli adımları atıyor, o da yakın bir zamanda çözülecek” dedi. Yaklaşık 45 dakika süren ziyaretin sonunda gazeteci Şaban Kardeş, CHP heyetinin ziyaretinden memnun olduklarını iletti ve ziyaretleri için teşekkür etti.

 

Haber / Selin ÇALIŞKAN