CHP'den Ogan'a nezaket ziyareti

Çerkezköy Emniyet Müdürü Murat Ogan, kendisine nezaket ziyaretinde bulunan Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Yönetimini makamında ağırladı. Ziyarette ilçenin yararına yapılacak çalışmalarda iletişimin ?

GÜNDEM 11.11.2016 19:49:00 0
CHP

VATANDAŞLARIMIZIN SORUNLARINI ÇÖZMEYE ÇALIŞIYORUZ

 

CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı dün saat 11.00’da ilçe Emniyet Müdürü Murat Ogan’a nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette CHP ilçe yönetimi de yer aldı. Çerkezköy için faydalı işler yapmaya gayret ettiklerini söyleyen Engin Camcı, “Emniyet teşkilatımız bizden çok daha fazla çalışıyor. Kentimizin daha huzurlu ve güvenli olması için yaptığınız özverili çalışmaları takdirle karşılıyoruz. Biz ise belediye aracılığı ile vatandaşlarımızın sorunlarını çözmeye çalışıyoruz. Elimizden geldiğince vatandaşlarımıza yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bunun dışında sizin çalışmalarınıza da katkı sağlamak adına üzerimize düşeni yapmaya hazırız” diye konuştu.

 

HERKES ÜZERİNE DÜŞEN GÖREVİ YAPMALI

 

İlçe Emniyet müdürlüğü’nün Çerkezköy’de önemli çalışmalar yaptığına dikkat çeken Engin Camcı, “Belediye Başkanımız da sizler gibi ilçemizin daha iyi yerlere gelmesi için mücadele ediyor. Çerkezköy Belediyesi ile yaptığınız koordineli çalışmalarınızdan dolayı mutluluk duyuyoruz” dedi. Ziyaretten büyük mutluluk duyduğunu kaydeden Murat Ogan ise “Bizim için önemli olan iletişimdir. Bu kapsamda tüm kurumlar sağlıklı iletişim için üzerine düşen görevi yapmalıdır. Bizim görevimiz ilçemiz için en iyi şekilde çalışmaktır” diye konuştu.

 

Haber / Gökhan TEKER