Çorlu'da Off Road heyecanı

Trakya Off-Road Kulübü tarafından 3-4 Aralık 2016 tarihlerinde Çorlu'da düzenlenecek olan Trakoff Trial Yarışı sunum toplantısı önceki gün düzenlendi.

GÜNDEM 10.11.2016 19:45:00 0
Çorlu

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Çorlu’nun Şahpaz Mahallesi’nde yer alan yarış pisti 3-4 Aralık tarihleri arasında Trakoff Trial yarışlarına sahne olacak. Yarışma öncesinde bir sunum toplantısı gerçekleştirilirken, toplantının açılışında konuşan Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, “Trakoff ve Çorlu Belediyesi bu yıl bir birliktelik göstererek, Trakya’da ciddi bir yatırım yapmaya karar vermiştir. Yatırımın merkezi Şahpaz Mahallemizdir. Burası yaklaşık olarak 65 dönümlük bir arazi, mahalle merkezine de yaklaşık 800 metrelik bir mesafede. Pist alanı yer yer yarı bataklık haliyle tam da bu iş için elverişli bir yer. Bu organizasyon sayesinde Çorlu’ya ciddi bir turist akınının geleceğine inanıyorum. Özellikle Şahpaz Mahallemize önemli katkı sağlayacak ve yörede büyük bir hareketlilik yaşanacaktır. Bu yatırımın sonucunda hazırlanan yarış pisti 3-4 Aralık tarihlerinde yapılacak olan trial yarışmaları ile kalmayacak, önümüzdeki süreçte motosikletçiler ve bisikletçilerde buraya talip olacaklardır. Yılda 5-6 kez yarışların yapılacağı pistte aynı zamanda çalışmalar ve antrenmanlar da yapılacak. Bu organizasyonların yapılmasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

 

KULÜP HAKKINDA BİLGİLER VERDİ

 

Başkan Baysan’ın ardından söz alan Trakya Off Road Kulübü Başkanı Edip Kurtoğlu ise, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan’a bölge için önemli bir hizmete katkı sağladığı için teşekkür ederken, yarış pist alanının Türkiye’de örneği olmadığını ifade etti. Yarışma pisti ve çevresinde geleceği yönelik yapacakları yatırımlara da değinen Kurtoğlu, 3-4 Aralık 2016 tarihlerinde Şahpaz Mahallesi’nde gerçekleştirilecek ilk organizasyonun ardından önümüzdeki yıllarda organizasyonların uluslararası düzeyde gerçekleştirileceğini belirterek, Trakya Off-Road Kulübü hakkında bilgiler aktardı.

 

GENİŞ KATILIM SAĞLANDI

 

3-4 Aralık 2016 tarihlerinde Şahpaz’da düzenlenecek olan Trakoff Trial Yarışı sunum toplantısına Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, İlçe Milli Eğitimi Müdürü Mustafa Güçlü, Belediye Başkan Yardımcıları Serhad Çatalkaya, Erdoğan Demirci, Ahmet Sarıkurt, Kemaleddin Avcı ve Oktay Çolpan, AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Kerim Atalay, CHP Çorlu İlçe Başkanı İsmail Akar, Şahpaz Mahalle Muhtarı Recep Soydan, Çorlu Belediyesi Özel Kalem Müdürü Hakan Öztürk, Trakya Off-Road Kulübü üyeleri, kurum ve kuruluş temsilcileri, yarış sponsorları ve basın mensupları katıldı.

 

Marmara Haber