Esnaf kesintilerden şikayetçi

5 Kasım Cumartesi günü enerji hattında meydana gelen kablo arızası nedeniyle Çerkezköy mahalle ve köylerine, Kapaklı'nın ve Karaağaç'ın bir kısmına elektrik verilememiş, özellikle Çe

GÜNDEM 9.11.2016 00:01:00 0
Esnaf kesintilerden şikayetçi

17.00’DEN SONRA İŞ YAPAMADIK

 

Gazetemize bilgi veren Çerkezköy esnafı bu durumdan mağdur olduklarını dile getiriyor. Çoğu esnaf elektriklerin kesik olduğu 17.00 ile 22.00 saatleri arasında iş yapmakta sıkıntı çektiklerinden hatta birçoğu iş yapamadığından yakınıyor.  “Biz saat 17.00’ye kadar dükkan için, 17.00’den sonra kendimiz için çalışırız” diyen esnaf Cumartesi günü elektrik kesintisinin yaşanmasının, hatta bunun habersiz olmasının kendilerini zarar soktuğunu belirtti.

 

SOKAKLARDA NEDEN HALA DİREK VAR?

 

Çerkezköy esnafının bu konudaki bir diğer şikayeti de Çerkezköy’de elektrik kesintilerinin artık rutin bir hale gelmesi. Esnaf, bu kesintilerin bir gün olsa bir şekilde idare edilebileceğini ama sürekli yaşanmasının artık ciddi bir sorun haline geldiğini söylüyor. Bazı esnaflar ise Çerkezköy’ün bu konuda geri kaldığını söyleyerek caddelerde, sokaklarda hala elektrik direklerinin durduğunu, bunların yerin altına alınabileceğini söyleyerek bu konuda Kırklareli’nin Vize ilçesini örnek gösteriyor.  

 

Haber / Selin ÇALIŞKAN