Organizede kahreden kaza

Çerkezköy'de motosikletle işçi servisinin çarpışması sonucu trafik kazası meydana geldi. Kazada motosiklet sürücüsü evli ve iki çocuk babası Kadir Kılıçalp hayatını kaybetti.

GÜNDEM 8.11.2016 10:08:00 0
Organizede kahreden kaza

YARALI MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ HASTANEYE KALDIRILDI

 

Kaza dün sabah saat 08.30 sularında Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren bir tekstil fabrikasının önünde meydana geldi. Kazada motosikletiyle işe gitmekte olan 26 yaşındaki Kadir Kılıçalp, tekstil fabrikası önünde işçi servisi ile çarpıştı. Kazada motosikletten düşerek ağır yaralanan Kadir Kılıçalp’e ilk müdahale haber verilmesi üzerine kısa sürede kaza yerine gelen 112 ekipleri tarafından yapıldı. Yaralı motosiklet sürücüsü yapılan ilk müdahalenin ardından Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

 

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

 

Evli ve iki çocuk babası olduğu öğrenilen 26 yaşındaki Kadir Kılıçalp, Çerkezköy Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kadir Kılıçalp’in ölüm haberinin ardından hastaneye koşan eşi Hatice Kılıçalp ve akrabaları sinir krizleri geçirdi. Cumhuriyet Savcısı’nın ön incelemesinin ardından hayatını kaybeden gencin naaşı otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Gencin ailesinin Hatay’da yaşadığı, oğlullarının ölüm haberi üzerine Çerkezköy’e hareket ettikleri öğrenildi. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Haber / Celal KARAKURT