Final'den küçük Çınar'a yardım eli

Geçtiğimiz günlerde gazetemizde yer alan haberde Minik Çınar'ın kas erimesi hastalığı ile olan mücadelesini dile getirmemizin ardından Çerkezköy Temel Final Lisesi öğretmen ve öğrencileri, konuya duyars

EĞİTİM 6.11.2016 19:14:00 0
Final

1200 TL BAĞIŞTA BULUNDULAR

 

Çorlu'da ikamet eden Kav ailesinin 6 yaşındaki oğlu Çınar'ın doğuştan kas erimesi ile olan mücadelesine Çerkezköy Temel Final Lisesi duyarsız kalmadı. Okulda 2'nci sınıfta okuyan bir öğrencinin durumu arkadaşları ve öğretmenleri ile paylaşmasının ardından tüm okul harekete geçti ve Çınar'ın durumuna tepkisiz kalmayarak kendi aralarında topladıkları bin 200 TL'lik yardımı Çınar'a bağışlayarak sağlığına kavuşması için destekte bulundular.

 

ONLARLA GURUR DUYUYORUM

 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Çerkezköy Temel Final Lisesi Müdürü Yüksel Culfa, "Öğrencilerimizi öncelikle minik kardeşimizin sağlığına kavuşması için verdikleri destekten ve duyarlı davranışlarından dolayı kutluyorum. Bu hareketleri beni çok mutlu etti ve onlarla gurur duyuyorum. Öğretmenleriyle durumu paylaşmışlar ve bize ilettiklerinde Çorlu Kaymakamlığı'ndan gerekli bilgiyi aldıktan ve teyit ettikten sonra harekete geçtik. Herkes gönlünden ne koptuysa katkıda bulundu. İnşallah minik Çınar'ın sağlık durumu bir an evvel düzelir ve akranları gibi eğitim öğretim hayatına başlar" dedi.

 

Haber/  Celal KARAKURT