OSB Müdürlerine tren seferlerini tanıttı

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy'de başlayan ek tren seferinin tanıtılması ile ilgili Kaymakamlık Makamı'nda bir toplantı gerçekleştirdi.  Toplantıya Kaymakam'ın yanı

GÜNDEM 4.11.2016 20:10:00 0
OSB Müdürlerine tren seferlerini tanıttı

“ÇERKEZKÖY DÜNYA MARKALARINA EV SAHİPİĞİ YAPIYOR”

 

Türkiye’nin ve Marmara Bölgesi’nin en önemli sanayi kentlerinden biri olan Çerkezköy’ün yoğun göç nedeni ile hızlı nüfus artış hızına sahip olduğunu söyleyen Metin Kubilay“Dünyada ve ülkemizde adından söz ettiren önemli markalar ilçemizde faaliyet göstermektedir. Yüzlerce fabrikaya ev sahipliği yapan ilçemizde fabrikaların ihtiyaç duyduğu nitelikli eleman ihtiyacı çok yüksektir. Bu yönü ile konforlu, güvenilir ve tasarruflu yolculuk imkânı sunan trenler önemli bir sanayi kenti olan Çerkezköy için önemli bir avantajdır.”  Diye belirtti.

 

METİN KUBİLAY’DAN BASINA TEŞEKKÜR

 

Tren seferlerinin tekrar başlaması için 3 yıl boyunca mesai harcadıklarını söyleyen Kaymakam Kubilay “25 Temmuz itibari ile başlayan tren seferlerine 31 Ekim itibari ile de ek bir sefer daha başladı. Ek seferin hareket saatleri; Halkalı’dan kalkış 06: 30, Çerkezköy’e varış 08: 07,Çerkezköy’den Kalkış 17: 45, Halkalı’ya varış 19: 21’dir. Başlayan tren seferlerine hep beraber sahip çıkmak ve tanıtımını yapmak için toplantı düzenliyoruz. Organize Sanayi Bölge Müdürleri olarak sizlerin de bölgelerinizdeki fabrikalarda tren seferlerini mutlak surette tanıtmanızı istiyorum. Tren seferlerinin başlamasında ve vatandaşlarımıza duyurulmasında ilçemiz basının büyük katkıları oldu. İlçemiz basın kuruluşlarına  bu nedenle teşekkür ederim” dedi.

 

TREN AFİŞLERİ TÜM KURUMLARI DONATACAK

 

Gar Şefi Mustafa Parapan’a, Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay tarafından başlayan tren seferlerinin kamuoyuna duyurulması noktasında afişlerin hazırlanması, kamu kurum ve kuruluşlarına ile sivil toplum kuruluşlarına ve fabrikalara ilanların dağıtılması için talimat verildi.

 

HALKALI-ÇERKEZKÖY-HALKALI ARASINDA ÇALIŞAN TRENLERİN SAATLERİ

 

Birinci tren: “Halkalıdan Kalkış 06: 30, Çerkezköy’e Varış 08: 07 / Çerkezköy’den Kalkış 17: 45, Halkalıya Varış 19: 21” İkinci tren: “Çerkezköy’den Kalkış 09: 56, Halkalı ’ya Varış 11: 38 / Halkalıdan Kalkış 18:00,  Çerkezköy’ e Varış 19:42”. Ücretler: Tam Bilet 8,00 TL, % 20 İndirimli Bilet 6,50 TL, Gidiş- Dönüş Bileti 13,00 TL dir.

 

Haber / Selin ÇALIŞKAN