Gana heyetini FETÖ'ye karşı uyardı

AK Partili Tekirdağ Milletvekili Gana'dan gelen parlamento heyetini Ankara'da aırladı. FETÖ/PDY mensupları tarafından gerçekleştirilen kanlı darbe girişimi hakkında heyete bilgi veren Ayşe Doğan, â€

GÜNDEM 4.11.2016 20:09:00 0
Gana heyetini FETÖ

GANA HEYETİNİ ANKARA’DA AĞIRLADI

 

Gana Parlementosu’ndan oluşan heyeti Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde kabul eden Türkiye - Gana Dostluk Grubu Başkanı ve AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan,ziyaret sırasında Gana heyetine TBMM’nin tarihi ve bugüne kadar gerçekleştirdiği önemli hizmetler hakkında bilgi verdi. Ayşe Doğan sohbet havasında geçen ziyarette Ganalı parlamenterleri FETÖ’nün faaliyetlerine karşı uyarmayı da ihmal etmedi.

 

TBMM’Yİ BOMBALADILAR

 

Türkiye’de 15 Temmuz gecesi FETÖ/PDY mensupları tarafından gerçekleştirilen kanlı darbe girişimini anımsatan Türkiye - Gana Dostluk Grubu Başkanı ve AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan, “Bu hain girişimde TBMM bombalandı. Bu yapı dünyanın birçok ülkesinde faaliyetlerini sürdürüyor. Siz debu terör örgütüne karşı gerekli tedbirlerinizi almalısınız” dedi ve heyete TBMM’nin bombalanan yerlerini gezdirdi. Ayşe Doğan ve Gana heyeti daha sonra AK Parti Genel Merkez binasına geçerek Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı Afif Demirkıran ile birlikte parti binasını gezdiler. Doğan bırada da AK Parti’nin bugüne kadar yaptığı hizmetler hakkında bilgi verdi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ