İnsanlık ölmüş

Çerkezköy'de seyyar tatlı satışı yaparak geçimini sağlamaya çalışan Cemile Seviş'in kaldırımda bulunan seyyar aracına, 59 T 2101 plakalı servis aracı çarptı. Çarpma sonrası seyyar ara

GÜNDEM 3.11.2016 21:11:00 0
İnsanlık ölmüş

ÇARPTIKTAN SONRA KAÇTI

 

Servis aracının, kaldırım kenarında tatlı satan 39 yaşındaki Cemile Seviş'in seyyar aracına çarpması sonrası araç içindeki tatlıların yere döküldü. Cemile Seviş'in kaza nedeniyle yaşadığı korku daha sonra yerini derin bir hüzne bıraktı. Yaklaşık 1 aydır Öztrak Caddesi üzerinde seyyar olarak tatlı satışı yaptığını ve evinin geçimini bu sayede sağladığını ifade eden Seviş, 59 T 2101 plakalı servis aracının çarptıktan sonra hızla olay yerinden ayrıldığını ifade etti. 

 

YAZIKLAR OLSUN

 

Görgü tanıkları hemen aracın plakasını alarak emniyet güçlerine ihbarda bulunurken, ekmek teknesine dakikalarca bakakalan Seviş, "Evimin geçimini bu arabayla sağlıyordum. Zararımı geçtim, insanlık bu kadar mı öldü? Kazadır olmuş tamam ama insan durur bir özür diler. Çarptıktan sonra hızla kaçtı. Yazıklar olsun" dedi. Çevredeki vatandaşların şaşkın bakışları arasında yere dökülen tatlıları kaldırarak çöpe atan Seviş'in üzüntüsüne yoldan geçen vatandaşlar yardım ederek ortak olmaya çalıştı.

 

Haber / Celal KARAKURT