Oğluna sinirlenen anne 3 metreden aşağı atladı

Çerkezköy'de Fatih Mahallesi Yüce Sokakta ikamet eden Cevriye K., oğlunun davranışarına sinirlendiği iddiasıyla kendini birinci kattaki evinden boşluğa bıraktı. Olay sonucu yaralanan kadına ilk müdahale

GÜNDEM 3.11.2016 21:04:00 0
Oğluna sinirlenen anne 3 metreden aşağı atladı

3 BUÇUK METREDEN ATLADI

 

Olay önceki gece saat 03.00 sularında Fatih Mahallesi Yüce Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre 42 yaşındaki Cevriye K. aile içinde yaşanan bir tartışma sonrası kendini yaklaşık 3 buçuk metrelik yükseklikten boşluğa bıraktı. Cevriye K. oğlu ile yaşadığı tartışmanın ardından kendini binanın bahçesine atttı. Bahçeden gelen ses sonrası tedirgin olan apartman sakinleri, emniyet güçleri ve 112 ekiplerine haber verdi. İhbar sonrası olay yerine gelen 112 ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ciddi bir sağlık problemi olmadığı anlaşılan Cevriye K. gerekli tetkikleri yapılmak üzere ambulansla Çerkezköy Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

 

SİNİRLENDİM KENDİMİ ATTIM

 

Bu sırada Cevriye K.'nın tartıştığı iddia edilen oğlu ise olay yerinde bulunan basın mensuplarına tepki gösterdi. Kendini niçin boşluğa bıraktığına dair yöneltilen soru üzerine yanıt veren Cevriye K, "Sinirlendim kendimi attım" yanıtını verdi. Emniyet güçlerinin olay ile ilgili başlattığı soruşturma devam ediyor.

 

Haber / Gökhan TEKER