En iyisi olana kadar çalışacağız

Sabah erken saatlerde Çorlu'ya geçen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, ilçede gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceledi. Albayrak, "Tekirdağ için en iyisi olana kadar

GÜNDEM 3.11.2016 20:54:00 0
En iyisi olana kadar çalışacağız

İLK DURAK YENİ SANAYİ SİTESİ

 

Kadir Albayrak’ın ilk durağı Yeni Sanayi Sitesi oldu. Burada esnafla bir araya gelerek sohbet eden Kadir Albayrak, daha sonra Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan asfaltlama çalışmalarını inceledi. Çorlu Büyükşehir Belediyesi TESKİ Ek Hizmet Binası’nı da ziyaret eden Albayrak, daha sonra Merkez Garaj Cami’ni ziyaret etti. Albayrak, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden Çorlu Merkez Garaj Cami'nin bahçesinde bulunan şadırvan ve tuvaletlerin yapımı hakkında yetkililerden bilgi aldı.

 

VATANDAŞLARLA SOHBET ETTİ

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, daha sonra vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti. Albayrak, Tekirdağ için en iyisi olana kadar çalışmaya devam edeceklerini ifade etti. Başkan Albayrak Çorlu ziyaretini Sarılar - Muratlı Balabanlı arasındaki yapımı tamamlanan asfalt yolda gerçekletirdiği incelemelerle bitirdi.

 

Marmara Haber