Başkan sözünü tuttu

Edirne Belediye Başkanlığı Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nce, 'Edirne Gezisi'nin bu haftaki konuğu olan Menzilahir Mahallesi'nde yaşayan kadınlar, Belediye Meclis Salonu'

GÜNDEM 3.11.2016 20:39:00 0
Başkan sözünü tuttu

SON DURAK EDİRNE BELEDİYESİ

 

Edirne Gezisi’ne katılan Menzilahir Mahallesi’nde yaşayan kadınlar, Toki Yerleşim Bölgesi, Sarayiçi Bölgesi, Sultan II.Beyazıt Külliyesi, Balkan Şehitliği, Karaağaç Bölgesi, Lozan Anıtı, Protokol Evi, Edirne Asker Hastanesi Şehitliği, Belediye Kadın Merkezleri’ni ziyaret ederek, Edirne’yi yeniden keşfettiler.          Gezinin son durağı olarak Edirne Belediyesi’ne gelen Menzilahir Mahallesi sakinlerini Belediye Meclis Salonu’nda ağırlayan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, kadınlarla tek tek sohbet ederek, mahalleleri hakkında sorunlarını dinledi.

 

KADINLARIMIZ HEP ÖNCELİĞİMİZ OLMUŞTUR

 

Gürkan, kadınların, “Başkanım sizi mahallemize bekliyoruz. Eşlerimizin ve gençlerimizin isteği de bu şekilde” diyerek, mahallerine davet etmesi üzerine “Söz, mahallenize yarın geliyorum” dedi ve bir gün önce söz verdiği gibi, Menzilahir Mahallesi’ni ziyaret etti. Recep Gürkan, “Kadınlarımız, analarımız hep önceliğimiz olmuştur. Menzilahir Mahallesi sakinleri ile sık sık bir araya gelsek te, kadınlarımıza verdiğimiz sözü tutmak gerekirdi” diye konuştu. Burada esnafı ziyaret eden Gürkan, mahallelinin yoğun ilgisi ile karşılandı. Her hafta birkaç mahalleye giderek, Edirne Halkı’yla bir araya geldiğini ifade Gürkan, mahallelerin sorunlarıyla ilgili muhtarlarla sürekli iletişim halinde olduğunun da altını çizdi.

 

Marmara Haber