Halkın kahramanı oldu

15 Temmuz kanlı darbe girişiminden 2 hafta sonra açıklanan Yüksek Askeri Şura kararları kapsamında Çorlu 5'nci Kolordu Komutanlığı görevine atanan Tümgeneral Şenol Alpaslan, 2 ay gbi kısa bir süre zarfÄ

GÜNDEM 2.11.2016 23:08:00 0
Halkın kahramanı oldu

7’DEN 77’YE HERKESİN SEVGİSİNİ KAZANDI

 

Tümgeneral Şenol Alpaslan, 30 Ağustos Salı günü açıklanan Yüksek Askeri Şura (YAŞ) kararları kapsamında Çorlu’ya 5. Kolordu ve Garnizon Komutanı olarak atandı. Tümgeneral Şenol Alpaslan’ın halkla iletişimi ve güler yüzü, cana yakınlığı Çolu halkının kısa sürede sevgisini kazanmasını sağladı. Çorlu’da 7’den 77’ye herkesin takdirini kazanan Tümgeneral Şenol Alpaslan, özellikle Çorlu'nun kurtuluş yıldönümü törenlerinde yanına gelen 10 yaşındaki Berrak Türk’ün fotoğraf çekilme isteğini geri çevirmeyerek Halkın Paşası olduğunu herkese gösterdi.

 

PAŞA’DAN SAMİMİ HAREKETLER

 

Çorlu Garnizon Komutanı Tümgeneral Şenol Alpaslan, kendisiyle fotoğraf çektiren küçük Berrak Türk ile bir süre sohbet ederek, cana yakın bir tavır sergiledi. Paşa ile sohbet etme imkanı bulan 10 yaşındaki Berrak’ın mutluluğu ise gözlerinden okunuyordu. Çocuğa yakın ilgi gösteren ve güler yüzü ile takdir toplayan 5. Kolordu ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Şenol Alpaslan, hatıra fotoğrafı çektirdiği Berrak Türk’e "Derslerin nasıl? Derslerine çok çalış" diye öğüt vermeyi de ihmal etmedi.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ