Tutuklandılar

Çerkezköy'de Roman vatandaşların yoğun olarak yaşadığı Bağlık Mahallesi Küme Evler mevkiinde 1 kişinin hayatını kaybettiği silahlı çatışma olayıyla ilgili gözaltına alınan ve

GÜNDEM 2.11.2016 23:08:00 0
Tutuklandılar

6 KİŞİ SERBEST KALMIŞTI

 

Bağlık Mahallesi’nde Küme Evler mevkiinde meydana gelen silahlı çatışmada 1 kişi hayatını kaybetmiş, 2 kişi de ağır yaralanmıştı. Olaydan bir gün sonra bölgeye yapılan geniş kapsamlı operasyonda toplam 6 şüpheli gözaltına alındı. Olayın faillerinden olduğu iddia edilen ve firari durumda olan Celal D. ise kendi rızasıyla polise teslim oldu. İfadeleri alınan 7 şüpheli, savcılık sorgularının ardından mahkemeye sevk edilmiş; Celal D. tutuklanırken, diğer 6 şüpheli ise serbest bırakılmıştı.

 

TEKRAR HAKİM KARŞISINA ÇIKARILDILAR

 

Soruşturmayı yürüten Cumhuriyet savcılığı mahkemenin bu kararına itiraz etti. Olay yerinde inlemelerde bulunan polis bir samanlıkta silahlı çatışmada kullanıldığı iddia edilen iki adet tüfek buldu. Silahların balistik incelemeye gönderilmesinin ardından Savcılık kararıyla İbrahim K. ile Yıldıray U. tekrar gözaltına alındı. Şüpheliler tekrar hakim karşısına çıkarılırken; iki şüpheli de tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Haber / Ahmet KILAVUZ