Elmas kralından işçilerine büyük jest

İşçi sağlığı ve güvenliğinin neredeyse hiçe sayıldığı, hemen her gün bir iş kazasının meydana geldiği Çerkezköy'de büyük sanayi kuruluşlarında çalışan işçile

GÜNDEM 2.11.2016 23:01:00 0
Elmas kralından işçilerine büyük jest

HEDİYELERİN TOPLAM MALİYETİ 7 MİLYON 700 BİN DOLAR

 

Hindistan'ın elmas kralı olarak bilinen zengin iş adamlarından Svji Dholakia bin 700 çalışanına bin 260 otomobil, 400 daire ve değerli mücevherler dağıttı. Yüksek performans gösteren çalışanlarını ödüllendiren Svji Dholakia mükafatlandıracağı isimleri 5 bin 500 personeli arasından seçti. Hediyelerin toplamda 7 milyon 700 bin dolara mal olacağı tahmin ediliyor. Dholakia iki yıl önce de bin 200 çalışanını 200 daire 400 otomobil ve 500 pahalı mücevherle ödüllendirmişti.

 

HİÇBİR ŞEY ÇALIŞANLARIMDAN DAHA DEĞERLİ DEĞİL

 

70'ten fazla ülkede ihracat yapan Dholakia, ödülleri sahiplerine verdiği törende, "Hiçbir şey çalışanlarımdan daha değerli değil. Onları mutlu görünce hissettiğim mutluluğu tarif etmek imkansız. Çalışanlarınızı mutlu tutarsanız tanrı da sizin mutluluğunuzu daim eder" diye konuştu.

 

İNŞALLAH ÖRNEK OLUR

 

Hindistanlı zengin iş adamı Svji Dholakia’nın çalışanlarına karşı sergilediği cömetlik, uluslar arası yayın organlarında da büyük ses getirdi. Türkiye’nin en büyük organize sanayi bölgelerinden birisinin bulunduğu Çerkezköy’de çalışan on binlerce işçi, Hindistanlı iş adamının işçilerine olan bağlılığı ve sevgisinin, Türkiye’deki iş adamlarına da örnek olmasını temenni etti.