Arkadaşlarını bırakıp kaçtılar

Çerkezköy'de dün sabah saat 06.00 sıralarında bir oto lastikçi dükkanına giren 3 şüpheli, piyasa değeri 10 bin TL olan çok sayıda lastiği çalarak kaçmaya çalıştı. Şüphelilerden 1â?

GÜNDEM 1.11.2016 18:37:00 0
Arkadaşlarını bırakıp kaçtılar

POLİS ŞÜPHELİLERİN PEŞİNE DÜŞTÜ

 

İstanbul’dan geldikleri öğrenilen 3 şüpheli Fevzipaşa Mahallesi’nde faaliyet gösteren Adanır Otomotiv çevresinde keşif yaptıktan sonra araçları ile dükkanının kepengini yamultarak içeri girdi. Piyasa değeri 10 TL olan lastikleri kamyonete yükleyen şüphelilerden 2’si araçla birlikte kaçmaya başlarken; dışarıda kalan 3’üncü şüpheli ise koşarak arkadaşlarını takip etmeye başladı. Hırsızlık olayını haber alan polis hemen olay yerine gelerek şüphelilerin peşine düştü.

 

2 ŞÜPHELİ KAYIPLARA KARIŞTI

 

Polis yaya olarak kaçmaya çalışan şüpheli Metin S.’yi kıskıvrak yakalarken; diğer 2 şüpheli ise çaldıkları lastiklerle birlikte kayıplara karıştı. İfadesi alınmak üzere İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen Metin S. ve arkadaşlarının son 1 yılda ilçede çok sayıda hırsızlık olayının failleri oldukları ortaya çıktı. Polis kaçan iki şüphelinin yakalanması amacıyla çalışmaları hızlandırdı. Metin S.’nin bugün adliyeye sevk edilmesi bekleniyor. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

 

Haber / Gökhan TEKER