Hizmet için buradayız

Yoğun programından fırsat buldukça ilçedeki aileleri makamında ağırlayan Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay'ın bu sefer ki misafirleri Kütükçü ailesi oldu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getir

GÜNDEM 1.11.2016 18:33:00 0
Hizmet için buradayız

ÇOCUKLARIN SAĞLIK DURUMU HAKKINDA BİLGİ ALDI

 

Kütükçü Ailesini makamında ağırlayan Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, ziyareten büyük memnuniyet duyduğunu ifade ederek Kütükçü ailesinin sorun ve taleplerini dinledi. Çocuklarının tedavilerinde yapmış olduğu yardım ve verdiği desteklerden dolayı Kaymakam Metin Kubilay’a teşekkür etmek için geldiklerini belirten Kütükçü ailesi, “Prematüre doğumdan üçüz çocuğumız olmuş ve bir yavrumuz vefat etmişti. Diğer 2 çocuğumuzun düzenli olarak tedavi görmesi gerekiyordu. Kaymakamımız, yavrularımızın tedavisi için gereken her şeyin yapılması konusunda yetkililere talimat verdi. Biz de kendisine teşekkür etmek istedik” dedi.

 

İHTİYAÇ SAHİBİ VATANDAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ

 

Kendisini makamında ziyaret eden Kütükçü aile ve iki küçük yavrularıyla yakından ilgilenen Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, çocukların tedavilerinde gelinen son durum hakkında aileden bilgi aldı. Kütükçü ailesinin çocukları ile birlikte gerçekleştirdiği ziyaretin kendisini çok mutlu ettiğini kaydeden Kubilay, “Bizler sizlere hizmet etmek için buradayız. Sosyal Devlet olmanın verdiği sorumluk gereği her zaman ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanındayız. Tekrar yavrularımıza Allah’tan şifalar diliyorum” diye konuştu.

 

Haber / Menşure KARDEŞ