Her şey kaliteli ulaşım için

Edirne ve Kırklareli'ne bağlı belediyeler, şehir içi taşımacılık ile şehirler arası 100 kilometre mesafeye kadar taşımacılık yapan D4 Belgeli araçlar için alınacak yeni tedbirleri görüş

GÜNDEM 1.11.2016 18:23:00 0
Her şey kaliteli ulaşım için

11 BELEDİYE KATILDI

 

Edirne Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürü Erdal Uygun başkanlığında Edirne Belediyesi Encümen Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya Kırklareli Belediyesi, Babaeski Belediyesi, Lüleburgaz Belediyesi, Havsa Belediyesi, Keşan Belediyesi, Enez Belediyesi, Lalapaşa Belediyesi, Süloğlu Belediyesi, Uzunköprü Belediyesi ve İpsala Belediyesi’nden yetkililer katıldı.

 

NELERE DİKKAT EDİLMELİ?

 

Edirne il merkezi ile civar il ve ilçeler arasında yapılan yolcu taşımacılığına ilişkin sorunları değerlendirmek amacıyla bir araya geldiklerini anlatan Edirne Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürü Erdal Uygun, “Yolcu taşımacılığı yapan firmaların izin yenileme talepleri ile yolcu taşımacılığına yeni başlayacak olan firmaların taleplerini değerlendirmek istiyoruz. Uygulama birliğini sağlamaya yönelik olarak dikkat edilmesi gereken hususları belirlemek için bir araya geldik. Yolcuların; Edirne, civar il ve ilçelere seyahatinde daha güvenli, konforlu, seri taşımacılıktan yararlanabilmeleri için alınacak tedbirleri belirleyeceğiz” dedi.

 

Marmara Haber