Yağmur duasına çıktılar

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Ergene Kaymakamlığı, Ergene Belediye Başkanlığı ve Ergene Muhtarlar Derneği tarafından ortaklaşa düzenlenen yağmur ve şükür duası progra

GÜNDEM 31.10.2016 18:10:00 0
Yağmur duasına çıktılar

KATILIM YOĞUN OLDU

 

Ergene’de gerçekleşen yağmur duasına Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Ergene Muhtarlar Derneği yönetimi ve çok sayıda vatandaş katıldı. Yağmur duasına katılanlara teşekkür eden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, yapılan yağmur duasının kabul olması temennisinde bulundu.

 

YAĞMUR VE ŞÜKÜR DUAMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK

 

Yağmur duası ile ilgili açıklamalarda bulunan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “İlçe Kaymakamlığımız, Belediyemiz ve Muhtarlar Derneğimizin iş birliği ile düzenledi Yağmur Duası programına katılımlarından dolayı herkese teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımızın da yoğun katılımı ile yağmur ve şükür duamızı gerçekleştirdik. Yüce rabbim yapılan tüm duaları yüce dergahında kabul ve makbul eylesin. Allah herkesin gönlüne göre versin” ifadelerini kullandı.

 

Marmara Haber