Vergi ödemeleri bugün başladı

Çerkezköy Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü yetkililerin yaptığı açıklamaya göre 2016 yılı Emlak Vergilerinin 2. taksit ödemeleri bugün itibariyle başladı. Vergi ödemelerinin 2'nc

GÜNDEM 31.10.2016 18:07:00 0
Vergi ödemeleri bugün başladı

SON GÜN 30 KASIM

 

Emlak, Çevre ve Temizlik, İlan ve Reklam vergilerinin yanı sıra Evsel Katı Atık Vergilerinin 2. taksit dönem ödemeleri 1 Kasım itibari ile başladı. Ödemelerin ikinci taksitlerinin son günü 30 Kasım olarak açıklanırken; yetkililer vergi ödemeleri konusunda vatandaşların daha duyarlı olmalarını istedi. Vergi mükelleflerinin borçlarını aksatmadan ödemeleri gerektiğini kaydeden yetkililer, aksi takdirde yapılandırmaların bozulacağını ifade etti.

 

YAPILANDIRMA FIRSATINI KAÇIRMAYIN

 

Çerkezköy Belediyesi'ne vergi borcu olan vatandaşların borçlarını yapılandırmaları için sürenin uzatıldığını belirten yetkililer, Emlak vergisi bildirimi için 2016 ve daha önceki zaman diliminde bildirimde bulunmayan vatandaşların, 25 Kasım' a kadar başvuruda bulunarak yapılandırmadan yararlanabileceklerini kaydetti. Yetkililer, yapılan yapılandırmanın Emlak Vergisi, İlan ve Reklam Vergisi, Çevre ve Temizlik Vergisi 'ni kapsadığını kaydetti.

 

Haber / Celal KARAKURT