Mazot hırsızı kıskıvrak yakalandı

Ergene Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından TEM otoyolunda yapılan operasyonda mazot hırsızları yakalandı. Yakalanan zanlılar mazot çalmakta kullanılan özel aparatlar ile ele geçirildi.

GÜNDEM 30.10.2016 20:02:00 0
Mazot hırsızı kıskıvrak yakalandı

TIR’IN YERİ MTESPİT EDİLDİ

 

Ergene İlçe Jandarma Komutanlığı Ulaş Karakol Komutanlığına bağlı Ekipler TEM otoyolu dinlenme tesislerinde bir tırdan 400 litre mazot hırsızlığı olduğu yönünde gelen ihbar üzerine hemen harekete geçti. Kısa sürede olay yerine geçen jandarma ekipleri TIR’dan mazot çalan aracın plakasının belirlemesinin ardından şüpheli ya da şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. Mazot çalan aracın İstanbul Mahmutbey gişelerinden çıkış yaptığının belirlenmesinin ardından jandarma ekipleri aracın Esenyurt’ta park halinde olduğunu tespit ettti.

 

JANDARMA PUSUYA YATTI

 

Daha sonra jandarma ekipleri, bölgeye giderek aracın çevresinde sürücüsünü yakalamak için beklemeye başladı. Bir süre sonra aracın başına gelen sürücü kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı. TIR’da yapılan aramada mazot çalmak için kullanılan özel aparat da ele geçirildi. Jandarmanın olayla ilgili olarak başlattığı soruşturma devam ediyor.

 

Marmara Haber