40 gündür kayıp

Tekirdağ'da 40 gündür kayıp olan 16 yaşındaki kızı Begüm'ü arayan acılı baba Taşkın Arlı, 19 Eylül'den beri kızından haber alamadığını ve ailece endişelendiklerini b

GÜNDEM 30.10.2016 20:01:00 0
40 gündür kayıp

OKULA DİYE ÇIKTI

 

Kızı Begüm’ün daha önce de evden kaçtığını ancak 24 saat içinde bulunarak eve getirdiklerini söyleyen Taşkın Arlı, “Fakat Buket evde kalmak istemedi. O olayın gecesinde abisiyle tartışma yaşıyorlar, ertesi sabah bir daha kaçıyor, biz birkaç gün içerisinde tekrar bulduk ve bizimle yaşamak istemediğini söyleyince çocuk yuvasına yerleştirdik. Bizi istemedi, gitmek istedi, yuvaya gönderdik, bir ay kadar yuvada kaldı. Okulların açıldığı gün, okula diye çıkıyor bir daha da yok. 40 gün oluyor” dedi.

 

YETER Kİ NEREDE OLDUĞUNU BİLEYİM

 

Kızını 40 gündür aradığını söyleyen Arlı, “Gezmediğimiz il, ilçe kalmadı. Şarköy’de olduğunu duyduk oraya kadar gittik. Keşan, Balıkesir her yeri aradık. İşimizden gücümüzden kaldık, onu mu düşüneceğiz! Kafamız durdu yani hiç bir iş yaptığımız yok. Bütün derdimiz kızımızı bulmak” dedi. Anne Pembe Arlı ise, kızının evine dönmesini istediğini belirterek, “Lütfen beni arasın, çok özledim. Babasıyla kardeşleriyle görüşmek istemese bile benle görüşsün. Çünkü ben ona hiçbir hakaret etmedim. Kötü bir söz söylemedim. Gezmesine, tozmasına arkadaşlarıyla buluşmasına hiç itiraz etmeden izin verdim, ne olur beni arasın. Beni aramazsa ablasını, teyzelerini, dedesini de arayabilir, nerede olduğunu bileyim yeter ki” dedi.

 

Marmara Haber