Çatışmada kullanıldığı iddia edilen silahlar bulundu

Çerkezköy Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekipleri tarafından Bağlık Mahallesi Küme Evler mevkiinde yapılan aramada, geçtiğimiz hafta 1 kişinin ölümü ile sonuçlanan çatışmada kulla

GÜNDEM 28.10.2016 20:55:00 0
Çatışmada kullanıldığı iddia edilen silahlar bulundu

1 KİŞİ ÖLMÜŞ 2 KİŞİ YARALANMIŞTI

 

Çerkezköy’de Roman vatandaşların yoğunlukta yaşadığı Bağlık Mahallesi Küme Evler mevkiinde, geçtiğimiz hafta iki grup arasında silahlı çatışma çıkmış, olay sırasında yoldan geçen Yıldıray Destan adlı kişi hayatını kaybederken, eşi Yaşariye Destan ve Muhsin T. de ağır yaralanmıştı. Silahlı çatışmadan sonra Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından başlatılan soruşturma kapsamında toplam 11 kişi gözaltına alınmış, Celal D. adlı şüpheli ise tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

 

SAMANLIKTA İKİ TÜFEK BULUNDU

 

Silahlı çatışma ile ilgili firari durumda olan bir şüphelinin arama çalışmaları devam ediyor. Bu arada soruşturmaya ışık tutacak bir gelişme daha yaşandı. İlçe Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekileri tarafından bölgede yapılan aramalarda, silahlı çatışmada kullanıldığı iddia edilen biri pompalı, biri de kuru sıkı olmak üzere iki adet tüfek samanlık içinde bulundu. Silahların, bahse konu çatışmada kullanılan silahlar olup olmadığı ise kriminal incelemenin ardından belli olacak. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ