Baba oğul ölümden döndü

Kapaklı'da aniden önüne çıkan kamyoneti son anda gören ve kamyonete çarpmamak için hamle yapan motosiklet, sürücüsünün hakimiyetini kaybetmesi sonucu metrelerce sürüklendi. Kazada motosiklet sürüc?

GÜNDEM 27.10.2016 19:32:00 0
Baba oğul ölümden döndü

MOTOSİKLET METRELERCE SÜRÜKLENDİ

 

Kaza önceki akşam saat 19.00 sıralarında Mithatpaşa Caddesi Cihangir Sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre Mithatpaşa Caddesi üzerinde seyir halinde olan Yahya H. yönetimindeki plakasız motosiklet, Cihangir Sokak’tan caddeye çıkan 59 TS 530 plakalı kamyoneti son anda fark etti. Kamyonete çarpmamak için hamle yapan motosiklet sürücüsü Yahya H., kontrolü kaybederek arkasında oturan oğlu Umut H. ile birlikte metrelerce sürüklendi.

 

HAYATİ TEHLİKELERİ YOK

 

Kazada motosiklet sürücüsü Yahya H. ile oğlu Umut H. yaralandı. Yaralı baba oğula ilk müdahale-, çevredekilerin haber vermesi ile kaza mahalline gelen 112 ekipleri tarafından yapıldı. Yaralılar, iki farklı ambulansla Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Hastanede yapılan müdahale sonrası, baba ve oğulun hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi. Kaza nedeniyle ağırlaşan trafik akışı, motosikletin çekici ile kaldırılmasının ardından normale döndü. Polis, kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

 

Haber / Celal KARAKURT