Eşkinat, Lambadaki Cin'e konuk oldu

Gazeteci Nijat Ayvaz'ın "Lambadaki Cin" adlı programına konuk olan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, 28 Ekim akşamı Tekirdağlıları büyük bir sürprizin beklediğini belirterek,

GÜNDEM 26.10.2016 21:53:00 0
Eşkinat, Lambadaki Cin

BİR MİLLETİ YAŞATAN ORTAK DEĞERLERİDİR

 

Programda Tekirdağ halkına hitap eden Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, “29 Ekim bu sene çok daha önemli. Arkadan bir 10 Kasım geliyor. O da diğer 10 Kasım’lardan çok daha önemli. Dünyada bu kadar yalnızlaştığımız, demokrasinin askıya alındığı iddialarının Türkiye üzerinde dolaştığı bir tarihte, bizim mutlaka cumhuriyetin sahibi olduğumuzu bütün dünya aleme gösterme zamanımız. Görev zamanı. 28 Ekim itibari ile resmi bayramımız başlıyor. Resmi bayramlarımız, bizim için dini bayramlarımız kadar önemlidir. Bir milleti yaşatan ortak değerleri, ortak hedefleridir. Bu bayramların da bizim için önemli anlar olduğunu düşünüyoruz” dedi.

 

TEKİRDAĞLILARA SÜRPRİZİMİZ VAR

 

Eşkinat şöyle devam etti: “28 Ekim’de bütün Tekirdağlıları saat 19.00’da Tekira önüne bekliyoruz. Tekira önünde toplanıp, elimizde Atatürk meşalelerimizle beraber tarihi belediye binasına kadar yürüyeceğiz. Orada bir sürprizimiz var. Burada vatandaşlarımızla bir şölene tanık olacağız. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ile birlikte olacağız. Akabinde de çok özel bir konsere gideceğiz. Bu ülkenin birliğini, bütünlüğünü göstermek için Hatay’dan misafirlerimiz gelecek. Çok farklı dinlerden, çok farklı kökenlerden gelen, evrensel müzik yapan Medeniyetler Korosu misafirimiz olacak. 28 Ekim akşamının finali olacak. Çok keyifli bir gösteri olacağını düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Mehmet AYAN