Gürcün'ün eserleri büyük beğeni topladı

Tekirdağ İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nde resim sergisi açan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı M. Zeki Gürcün'ün eşi Ayten Gürcün'ün eserleri, ka

GÜNDEM 26.10.2016 21:28:00 0
Gürcün

ÇOK SAYIDA SANATSEVER KATILDI

 

Ayten Gürcün'ün Tekirdağ İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nde düzenlenen Resim Sergisi’nin açılış kokteyline Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Ayten Gürcün'ün eşi Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı M. Zeki Gürcün, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Prof. Dr. Tamer Dodurka, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Münür Karaevli, daire başkanları, birim müdürleri ve çok sayıda sanatsever katıldı.

 

99 ESER SERGİLENDİ

 

Karakalem, yağlıboya, suluboya ve pastel çalışmalarından oluşan sergide toplam 99 eser sergilendi. Sergi açılışında konuşma yapan Başkan Albayrak sanata ve sanatçıya verdikleri desteğin her zaman devam edeceğini ifade ederek, Ayten Gürcün'ü eserlerinden dolayı kutladı. Kurdele kesimi sonrasında Gürcün, Başkan Albayrak'a eserler ile ilgili bilgiler verdi. Açılış sonrası Albayrak hatıra defterini imzaladı. Tekirdağ İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünde hafta içi 10.00- 16.00 saatleri arasında sanatseverlerin beğenisine sunulacak olan sergi, 28 Ekim 2016 Cuma günü saat 13.00'a kadar açık kalacak.

 

Haber / Gökhan TEKER