Haftanın Panoraması

Tekirdağ Süper Amatör Lig'in 2'nci haftası, hafta sonu oynanan 6 karşılaşma ile sona erdi. Alınan sonuçlara göre; 6 puana sahip takımlardan Kapaklıspor averaj farkıyla lideriğini koruyor. Ligin ikinc

SPOR 25.10.2016 20:30:00 0
Haftanın Panoraması

1911 KENDİNE GELDİ

 

Sper Amatör Lig’de geçen sezon şampiyonluğu kıl payı kaybedeb ve ligin ilk haftasında deplasmanda Aşağı Sevindiklispor ile berabere kalan 1911 Çerkezköyspor, ligin ikinci haftasında Çorlu temsilcisi Çorlu Gençlerbirliğispor’u konuk etti. Maçın başından sonuna kadar üstün bir futbol ortaya koyan 1911 Çerkezköyspor sahadan 4-1 galip ayrılarak puanını 4’e yükseltti. Geçen sezonu 3’üncü sırada tamamlayan Çorlu Gençlerbirliğispor ise henüz puanla tanışamadı.

 

MARMARA EREĞLİSİ 2’DE 2 YAPTI

 

2016-2017 futbol sezonuna süper bir başlangıç yapan Marmara Ereğlisi Belediyespor ise ikinci hafta sahasında Aşağı Sevindiklispor’u ağırladı. Ligin ilk haftasında deplasmanda Saray Belediyespor’u 2-1 mağlup eden Marmara Ereğlisi Belediyespor, ikinci hafta karşılaştığı Aşağı Sevindiklispor’u da 3-1 yenerek 2’de 2 yapmış oldu. Puanını 6’ya yükselten Marmara Ereğlisi Belediyespor averaj farkıyla 4’üncü sırada yer aldı. 1 puana sahip Aşağı Sevindiklispor ise 8’inci sırada yer aldı.

 

1461 YİNE KAZANDI

 

Tekirdağ Süper Amatör Lig’e bu sezon fırtına gibi bir başlangıç yapan ekiplerden biri de 1461 Karadenizspor oldu. Ligin ilk haftasında deplasmanda Şarköyspor’u 3-0 mağlup eden 1461 Karadenizspor, ikinci hafta ise sahasında Saray Belediyespor’u konuk etti. Rakibini 2-1 yenmeyi başaran 1461 Karadenizspor puanını 6’ya yükseltti ve averaj farkıyla 5’inci sırada yer aldı. Henüz puanla tanışamayan Saray Belediyespor ise 10’uncu sırada yer aldı.

 

LİDER KOLTUĞUNU KORUDU

 

2016-2017 futbol sezonunda şampiyonluğa oynayacak bir kadro oluşturan ve ligin ilk hafta maçında deplasmanda Ergene Belediyespor’u 6-1 mağlup eden Kapaklıspor, ikinci hafta karşılaşmasında sahasında Şarköyspor’u konuk etti. Karşılaşmayı 1-0 kazanan Kapaklıspor, ligin zirvesindeki yerini korurken; çıktığı ilk iki maçta da mağlup olan Şarköyspor ise ligin 12’nci sırasında yer aldı.

 

SON ŞAMPİYON YİNE KAZANDI

 

Geçen yılın şampiyonu Çorlu Kültürspor ise ligin ikinci haftasında deplasmanda Kapaklı Sitespor ile karşı karşıya geldi. Mücadeleyi 3-1 kazanan Çorlu temsilcisi averaj farkıyla 3’üncü sırada yer alırken; ilk iki maçta puan alamayan Kapaklı Sitespor ise 11’inci sırada yer aldı. Hayrabolu Belediye Gençlikspor sahasında Ergene Belediyespor’u 3-1 mağlup etti. 4 puana sahip Hayrabolu ekibi 7’inci sıraya yükselirken; Ergene Belediyespor ise ligin son sırasında kaldı. Büyük Çınarlıspor’u 5-1 mağlup eden Muratlı Belediyespor ise elde ettiği bu farklı skorla ikinci sıraya yerleşti. Büyük Çınarlıspor ise 1 puanla 9’uncu sırada yer aldı.

 

İŞTE 3’ÜNCÜ HAFTA KARŞILAŞMALARI

 

Tekirdağ Süper Amatör Lig’in 3’üncü haftasında Çorlu Gençlerbirliğispor sahasında Marmara Ereğlisi Belediyespor’u, Büyük Çınarlıspor da sahasında Kapaklı Sitespor’u konuk edecek. Ergene Belediyespor sahasında Muratlı Belediyespor ile Şarköyspor da kendi evinde Hayrabolu Belediye Gençlikspor ile karşı karşıya gelecek. Saray Belediyespor Kapaklıspor’u, Aşağı Sevindiklispor 1461 Karadenizspor’u, Çorlu Kültürspor da 1911 Çerkezköyspor’u konuk edecek.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ