Edirne Cumhuriyeti Ziynet Sali ile kutlayacak

Edirne Belediyesi Cumhuriyetin ilanının 93. Yıldönümünü 28 Ekim Cuma akşamı düzenleyeceği 'Cumhuriyet Konseri' ile kutlayacak. Ziynet Sali ve Nesil'in yer alacağı konserde Edirneliler Cumhuriyet c

GÜNDEM 25.10.2016 20:22:00 0
Edirne Cumhuriyeti Ziynet Sali ile kutlayacak

ZİYNET SALİ VE NESİL SAHNE ALACAK

 

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Esaretin altında verilen destansı mücadelenin 93. Yıldönümünü coşkuyla kutlayacağız. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında düzenlenecek konserde Ziynet Sali ve Nesil sahne alacak. 28 Ekim Cuma günü Saraçlar Caddesi’nde saat 20.00’da gerçekleştirilecek konsere tüm Edirne halkı davetlidir” dedi.

 

TÜRK ULUSU’NUN EN BÜYÜK BAYRAMI

 

Gürkan, “Bu yıl 93. yılını kutlayacağımız Cumhuriyet Bayramı, dünya tarihine altın harflerle yazılmış bir bağımsızlık savaşının sonucudur. Bugün, Büyük Türk Ulusu’nun en büyük bayramı ve gurur günüdür. Türkiye Devleti'nin yeni yönetim biçiminin Cumhuriyet, yeni isminin "Türkiye Cumhuriyeti Devleti" olarak kabul edildiği günden bu yana, bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinden zaferle çıkan Türk Milleti, 93 yıldır Türk Bayrağı’nın altında özgürce yaşamaktadır. Bugün; Büyük Türk Ulusu’nun en büyük bayramı, en büyük gururudur” diye konuştu.

 

Marmara Haber