Sorunları birlikte çözelim

Kapaklı ve Çerkezköy'deki minibüsçüler kooperatifleri arasındaki tartışma devam ediyor. Karaağaç Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Fevzi Coşkunöz ve Kapaklı Minibüsçüler Kooperatifi

GÜNDEM 24.10.2016 20:29:00 0
Sorunları birlikte çözelim

ALINAN KARAR TAMAMEN YASALDIR

 

Fevzi Coşkunöz ve İlyas Akdiş’in açıklamalarını “talihsiz bir açıklama” olarak nitelendiren İlhami Yörük, “Bu açıklama ile tüm minibüsçüleri zan altında bıraktılar. AÇıklamalar gerçeği yansıtmamaktadır. O yıllarda ben Çerkezköy Akarsu Birlik Minibüsçüler Kooperatifi başkanıydım. Yapılan bu açıklama eski yönetimi olduğu gibi tüm minibüsçü kooperatif ortaklarımızı zan altında bırakan talihsiz bir açıklamadır. O günün şartlarında yolcunun arz ve talebi doğrultusunda dönemin Belediye Başkanı ile görüşmeler yaptık. Değişim konusunu gündeme getirdik. Dönemin Belediye Başkanı Ali Ertem de konuyu meclise getirdi. Meclis kararı doğrultusunda mevcut araçlarımızı büyüttük. Bunda hiç kimse art niyet aramasın. Çünkü o zaman Tekirdağ daha Büyükşehir olmamıştı. Dolayısıyla bu tür kararlar Çerkezköy Belediye Meclisi, İlçe ve İl Trafik Komisyonu kararı ile alınıyordu. Alınan kararlar tamamen yasaldır” ifadelerini kullandı.

 

HİÇ BİRİMİZE YAKIŞMAZ

 

Çerkezköy’de şehir içi yolcu taşımacılığı yapan Çerkezköy Birlik Minibüsleri Kooperatifi’nin her zaman ilçe halkına en iyi şekilde hizmet vermeye çalıştığını belirten Yörük, “Toplu taşımada o yıllarda yapılan araç yenilemesi ile bugünkü duruma gelindi. Karaağaç ve Kapaklı Minibüsçüler Kooperatif Başkanları tarafından yapılan açıklamalar tüm kooperatif üyelerine zarar verir. Vatandaşın sağlıklı hizmet almasını da engeller. Kendilerinden ricam, her konuda birlikte hareket edilmesidir. Sorunların çözümü için birlikte çalışalım. Kimse kendi bildiği doğrultuda onu bunu yersiz şekilde eleştirme yapmasın.  Bu hiç birimize yakışmaz. Biz aynı hamur içinde yoğrulmuşuz. Halkımıza en iyi şekilde hizmet vermeye çalışan insanlarız” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Ahmet KILAVUZ