Baz istasyonuna afişli tepki

Kapaklı'ya bağlı Cumhuriyet Mahallesi Vatan Caddesi'nde bir apartmana Baz İstasyonu kurulması mahalleliyi isyan ettirdi. Mahallelinin isyanına yetkililer duyarsız kalınca, kendi aralarında para toplayan vatandaş

GÜNDEM 23.10.2016 21:46:00 0
Baz istasyonuna afişli tepki

İZNİ BAKANLIK VERMİŞ

 

Kapaklı’da Cumhuriyet Mahallesi Vatan Caddesi’nde bir apartmanın üzerine Baz İstasyonu kurulmasına mahalle sakinleri karşı çıktı. İmza toplayan mahalle sakinlerine Mahalle Muhtarı Seçkin Dilsiz de destek verdi. Baz istasyonunun kurulumuna izin veren zihniyete karşı olduğunu kaydeden Dilsiz, “Fakat Çevre ve Şehircilik Bakanlığı buna izin verdi. Bu durum halk sağlığını tehdit ediyor. Konuyu gerekli mercilere ileteceğim. Ne yapılması gerekiyorsa yapacağım. Belediye ile görüştüm. Konunun kendileri ile alakalı olmadığını söylediler. Kaymakamlıkla birlikte bu durumu Bakanlığa ileteceğim” dedi.

 

AFİŞİ MAHALLE GİRİŞİNE ASTILAR

 

Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Seçkin dilsiz’in girişimlerine henüz bir cevap gelmezken; vatandaşlar mücadelelerini sürdürmekte kararlı görünüyor. Kendi aralarında para toplayan Vatan Caddesi sakinleri, bir bez afiş hazırlatarak üzerine “Yetkililerin dikkatine. Koç Apartmanına kurulan Baz İstasyonunu istemiyoruz” yazdırdılar ve afişi mahallenin girişine astılar.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ