Ünlü iş adamı hayatını kaybetti

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren Pharmactive İlaç Fabrikası kurucusu ve SAYA Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdulrezzak Sancak, son yolculuğuna uğurlandı.

GÜNDEM 23.10.2016 21:45:00 0
Ünlü iş adamı hayatını kaybetti

KANSER TEDAVİSİ GÖRÜYORDU

 

Abdulrezzak Sancak geçtiğimiz günlerde tedavi gördüğü hastanede hayata gözlerini yumdu. 48 yaşındaki ünlü iş adamı Abdulrezzak Sancak, önceki gün toprağa verildi. Abdulrezzak Sancak bir süredir hastanede kanser tedavisi görüyordu. SAYA Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdulrezzak Sancak önceki gün öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Hadımköy’deki Sancaklar Camii’nden son yolculuğuna uğurlandı.

 

SON YOLCULUĞUNDA YALNIZ BIRAKMADILAR

 

Ethem Sancak, Haydar Sancak, Haluk Sancak, Murat Sancak, Metin Sancak ve diğer aile üyeleri ile iş dünyasının tanınan isimleri, Abdulrezzak Sancak’ı son yolculuğunda yalnız bırakmadı. Başarılı işadamı Abdulrezzak Sancak, ilaç üretimi, elektrik motorları üretimi alanlarında faaliyet gösteren SAYA Grup’un kurucusuydu. Abdulrezzak Sancak aynı zamanda FOLKART Yapı Yönetim Kurulu Başkanı'ydı. 14 çocuklu bir ailenin en büyük çocuğu olan Abdulrezzak Sancak aynı zamanda Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Pharmactive İlaç Fabrikası’nın da kurucusuydu.

 

Marmara Haber