Basın, en önemli iletişim kaynağıdır

AK Parti 26. Dönem Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Tahir Eke ve AK Partili Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Sevgi Aksoy, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü kapsamında bölgede görev yapan basın mensuplarını önceki gÃ

GÜNDEM 23.10.2016 21:38:00 0
Basın, en önemli iletişim kaynağıdır

YOL GÖSTERİCİ BİR GÖREVİNİZ VAR

 

Kahvaltı sonrası kısa bir konuşma yapan Tahir Eke, “Sizler çok zor ve meşakatli bir görev yapıyorsunuz. Maalesef ülkemizde basına verilen haklar yetersiz. Bu nedenle basın mesnuplarına gereken hakların verilmesini istiyoruz. Basın insanların aydınlanması ve gelişen olaylardan haber alması bakımından en önemli iletişim kaynağıdır. Yapılacak işlerin daha sağlıklı olması kapsamında da yol gösterici bir görevi vardır. Bu nedenle tüm basın mensuplarımıza sağlıklı ve huzurlu bir ortamda çalışma hayatı diliyorum” dedi.

 

ÇALIŞMA ŞARTLARINIZ İYİLEŞTİRİLMELİ

 

Basın mensuplarıyla bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Sevgi Aksoy ise “Basın geçmişten günümüze insanların bilinçlenmesi ve gelişen olaylardan haberdar olması bakımından her zaman önemli bir unsur olmuştur. Özellikle yerel basınımızın bölge kalkınmasına katkısı çok büyüktür. Ben de basın mensuplarına verilen hakların yetersiz olduğunu düşünüyorum. Daha iyi haklara sahip olmanızı halinde çok daha iyi şartlarda çalışma imkanı bulacağınıza inanıyorum. Böylece bölge kalkınmasına da bir o kadar katkınız olacaktır” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Selin ÇALIŞKAN