Başarılı raketler ödüllendirildi

Çerkezköy Belediyesi'nin geleneksel hale getiridiği Masa Tenisi Turnuvası 3 gün sürdü. Turnuvada dereceye giren sporculara ödülleri düzenlenen tören ile verildi.

GÜNDEM 23.10.2016 21:34:00 0
Başarılı raketler ödüllendirildi

121 SPORCU KATILDI

 

Turnuvaya toplam 121 sporcu katıldı. Minik Erkekler Kategorisi’nde Batur Balta şampiyon olurken; Mehmet Efe Acar ikinci ve Ali Arda Genç ise üçüncü oldu. Yıldız Kızlar Kategorisi’nin şampiyonu Beyza Erkoç olurken, Aleyna Tuna ikinci, Aylin Çölleroğlu ise üçüncü oldu. Yıldız Erkekler Kategorisi’nin şampiyonu Mehmet Güntekin olurken, Ahmet Şahin ikinci ve Batuhan Deniz Aktaş ise üçüncü oldu. Semih Yergin’in şampiyon olduğu Genç Erkekler Kategorisi’nde ikinciliği Servet Yergin, üçüncülüğü ise Nurettin Sevinç elde etti. Büyük Erkekler Kategorisi’nin şampiyonu Cihan Turan olurken, ikincisi Yunus Mumcu, üçüncüsü ise Selim Çayır oldu.

 

BÜYÜK ÇEKİŞME YAŞANDI

 

Turnuvada en çekişmeli maçlar ise Lisanslı Erkekler Kategorisi’nde yaşandı. Bu kategoride şampiyon Timur Özçelikman olurken; İsmail Atak ikinci ve Tutku Şimşek ise üçüncü oldu. Veteranlar Kategorisi’nde Ayhan Orman şampiyon olurken; Özgen Erkiş ikinci, Gökmen Aydın üçüncü oldu. Turnuvanın tamamlanmasının ardından dereceye giren sporculara ödülleri Çerkezköy Belediye Başkan Vekilimiz Binali Etyemez ve Çerkezköy Belediyesi Spor Birimi Sorumlusu Oğuz Alaca takdim etti. Ödül töreni sonrasında hatıra fotoğrafı çektirildi.

 

Haber / Mehmet AYAN