CHP'den basına kahvaltı jesti

21 Ekim Gazeteciler Bayramı dolayısıyla ilçede görev yapan basın mensuplarını kahvaltıda ağırlayan Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı, geçtiğimiz gün gerçekleşti

GÜNDEM 21.10.2016 19:51:00 0
CHP

BASIN DEMOKRASİNİN EN BÜYÜK SAVUNUCUSUDUR

 

CHP İlçe Teşkilatı tarafından dün saat 10.00’da Etbeyi Izgara Restaurant’ta düzenlenen kahvaltı programına İlçe Başkanı Engin Camcı, yönetim kurulu üyeleri Gökhan Biber, Cevdet Aykaç, Türkan Şans, Kemal Buzkuş, Ayhan Özdaş ve Uğur Can Avcılar ile basın mensupları katıldı. Basının demokrasinin vazgeçilmez unsuru olduğuna vurgu yapan Camcı, “Basın, toplumu aydınlatan, vatandaşlarımızın gözü, kulağı, sesi olarak ülkenin çağdaşlaşma yolunda büyük rol üstlenen bir kurumdur. Tüm bu işlevlerini, zor koşullar altında gerçekleştiren gazeteciler düşünce özgürlüğü, demokrasi ve insan haklarının en büyük savunucusudur” dedi.

 

ANKARA’DA ÇOK İYİ KARŞILANDIK

 

Basın mensuplarının çalışma standartlarının yükseltilmesi gerektiğine vurgu yapan Engin Camcı, “Böylece Türk basınını daha da güçlenecektir. Bu vesile ile tüm gazetecilere baskı ve sansürsüz bir şekilde mesleklerini sürdürecekleri güzel günler diliyorum” dedi. Camcı daha sonra Ankara ziyaretleri hakında bilgi verdi. Ankara’da çok iyi karşılandıklarını belirten Camcı, “20 sene sonra belediyeyi kazanmış bir ilçe örgütüyiz. Belediye başkanımızın çok iyi işler yaptığını ve sonuna kadar arkasında olduğumuzu söyledik. Genel Başkanımızla yarım saate yakın sohbet ederek Çerkezköy’ü anlattık. Doğru ve genç bir başkanla yola çıkarak Çerkezköy’de belediyeyi aldığımızı dile getirdik” dedi.

 

DOSYAMIZI GENEL MERKEZE TESLİM ETTİK

 

Basın mensuplarının “Ankara ziyaretlerinizde AK Partili vekillerle görüştünüz mü?” sorusunu yanıtlayan Engin Camcı, “Ziyaretlerimiz sırasında AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel’in odasına gittik ama kitli olduğu için kendisiyle görüşemedik. Zaten programlarımızın zaman aralıkları belli olduğu için gerekli ziyaretlerimizi gerçekleştirerek Çerkezköy’e döndük” dedi. Teşkilatın 6 aylık çalışmalarının yer aldığı dosyayı Genel Merkez’e teslim ettiklerini kaydeden Engin Camcı, “Çerkezköy’de çalışmalarımızı anlatan aylık bülten çıkarmayı planlıyoruz” dedi. Kahvaltı programı hatıra fotoğrafı çektirilmesinin ardından sona erdi.

 

Haber / Mehmet AYAN