Yüksel pkk'yı kınadı

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel,  Van Özalp İlçe Başkan Yardımcısı Aydın Muştu ve Diyarbakır Dicle İlçe Başkanı Deryan Aktert'in pkk terör ögütü tarafından uğrad?

GÜNDEM 21.10.2016 19:33:00 0
Yüksel pkk

GEREKENİN YAPILACAĞINA İNANIYORUZ

 

Van Özalp İlçe Başkan Yardımcısı Aydın Muştu ve Diyarbakır Dicle İlçe Başkanı Deryan Aktert´e Allah’tan rahmet dileyen AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel, “Başta şehitlerimizin ailelerine olmak üzere Milletimizin başı sağolsun diyorum. Cüneyt Yüksel yaptığı açıklamada , “Millet olarak yüreğimiz bir kez daha yanmıştır AK Parti teşkilatları olarak terörle mücadelede, topyekûn kararlılık ve işbirliği içinde gerekenin yapılacağına inanıyoruz. Ülkemizin birlik ve beraberliğine, milletimizin barış ve huzuruna yönelik bu tür menfur saldırıları lanetliyoruz” dedi.

 

TERÖR BELASININ KÖKÜNÜ KAZIYACAĞIZ

 

Yüksel şöyle devam etti: “Milletimiz birlik ve beraberlik içinde, hiç olmadığı kadar büyük bir kararlılıkla terör belasının kökünü kazımaya kararlıdır.  İçeriden ve dışarıdan buna engel olmaya çalışacakların da buna gücü yetmeyecektir. Terörle mücadele bir tek terörist kalmayana kadar devam edecek. Puslu hava özlemiyle yanıp tutuşanların bu umutları kursaklarında kalacağını söyleyerek; Milletimiz, birlik ve beraberlik içinde terörün üstesinden gelecek azim, güç ve kararlılığa sahiptir. Karanlık emelleri uğruna polisimize, askerimize ve teşkilatlarımıza yapılan bu saldrılar asla hedefine ulaşamayacak” dedi.

 

Marmara Haber