Başarılı güreşçilere Cumhuriyet Altını

Romanya'nın Craiova kentindedüzenlenen Gençler Balkan Güreş Şampiyonası'nda Türk Milli Takımını temsil eden Çorlu BSK güreşçileri ve antrenörleri Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan tarafında

GÜNDEM 20.10.2016 18:55:00 0
Başarılı güreşçilere Cumhuriyet Altını

SPORA DESTEĞİMİZİN MEYVELERİNİ TOPLUYORUZ

 

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Gençler Balkan Güreş Şampiyonası'nda 48 kiloda Avrupa şampiyonluğunu elde eden Emine Çataloğlu, 51 kilo ve 55 kiloda Avrupa ikinciliği elde eden Aynur Erge ve Mehlika Öztürk ile Minik Kızlar Türkiye ikincisi Esma Kaya ile antrenörler Fatih Kobal ve Hasan Mert’i makamında kabul etti. Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (ÇBSK)bünyesinde faaliyet gösteren güreşçilerin bireysel ve takım halinde Avrupa İkincisi olduklarını hatırlatan Başkan Baysan; “Hem ülkemiz hem de Çorlu için çok önemli başarılar elde ettiniz. Hepinizle gurur duyuyorum. ÇBSK bünyesinde yetişen sporcu kardeşlerimizin Türkiye'de ve uluslararası turnuvalarda elde ettikleri bu başarı, kendilerinden sonra gelecek olan sporcularımızı cesaretlendirdiği gibi çıtayı da yükseltiyor. Spora ve sporculara olan desteğimizin meyvelerini topluyoruz” dedi.

 

BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLİYORUM

 

Çorlu’da spor alanlarının artmasıyla birlikte başarı oranlarının da artacağını kaydeden Baysan, “Şehrimize kazandırdığımız şehir stadımız, Kapalı Spor Salonumuz ve Yüzme Havuzumuzun yanı sıra yapımı devam eden tenis kortlarının tamamlanmasıyla birlikte Çorlu sportif alanda sesini daha çok çıkaracaktır. Sizleri ve değerli antrenörlerimizi kutluyor, başarılarınızın devamını diliyorum” dedi. Romanya'nın Craiova kentinde 7-9 Ekim 2016 tarihlerinde düzenlenen Gençler Balkan Güreş Şampiyonası'nda Türk Milli Takımımızı temsil eden Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (ÇBSK) güreşçileri Emine Çataloğlu, Mehlika Öztürk ve Aynur Erge ile Minik Kızlar Türkiye İkincisi Esma Kaya ve antrenörler Fatih Kobal ile Hasan Mert’i başarılarından ötürü kutlayan Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, güreşçi ve antrenörleri Cumhuriyet Altını ile ödüllendirdi.

 

Haber / Celal KARAKURT