Bonzai kadar tehlikeli

Fas'tan gelen marok isimli yeni bir uyuşturucu türünün Çorlu'da bir ikamette gizlendiği yönünde ihbar alan Çorlu KOM ekipleri, bahse konu eve yapılan operasyonda torbalar dolusu uyuşturucu madde ele geçirdi. Ye

GÜNDEM 19.10.2016 20:55:00 0
Bonzai kadar tehlikeli

Bir ikamette uyuşturucu madde olduğu ihbarını alan Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri bahse konu eve operasyon düzenledi.

 

EVDEN TORBALAR DOLUSU UYUŞTURUCU ÇIKTI

 

Olay Çorlu’ya bağlı Hıdırağa Mahallesi’nde bir ikamette meydana geldi. Hıdırağa Mahallesi'nde Ö.Y. isimli şahsın evinde yüklü miktarda uyuşturucu madde bulunduğu yönünde ihbar alan Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri hemen harekete geçti. Eve yapılan operasyonda baca deliğine saklanmış 300 gram marok adı verilen uyuşturucu madde, 150 gram bonzai ve 160 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.

 

EV SAHİBİ GÖZALTINA ALINDI

 

Marok adı verilen uyuşturucu maddenin Türkiye'de daha önce Sakarya'da ele geçirildiğini belirten emniyet yetkilileri, “Marok, Fas'tan gelen yeni bir uyuşturucu türüdür. Bonzai gibi üretilmekte ve metal para gibi görünmektedir. Bu uyuşturucu maddesi de en az bonzai kadar tehlikelidir ve hızla bağımlılık yapar” ifadelerini kullandı. Operasyon kapsamında ev sahibi Ö.Y. gözaltına alındı. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma devam ediyor.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ