Paşa 4'te 4 yaptı

2016 – 2017 utbol sezonunda Tekirdağ 1. Amatör Küme B Grubu'nda mücadele eden Fevzipaşaspor, ligin 4'üncü haftasında Çerkezköy 1923 Gençlikspor ile karşılaştı. Karşılaşmayı 1-0

SPOR 18.10.2016 18:32:00 0
Paşa 4

RAKİP KALEYİ ABLUKA ALTINA ALDI

 

Fevzipaşaspor’un, “Yunus, Furkan, Onur, Tamer, Ümit, Rasim, Durak, Yunus, Numan, Bahadır ve Mustafa” on biri ile çıktığı karşılaşmanın ilk dakikaları her iki takımın karşılıklı atakları ile geçti. Taraftarının desteğini arkasına alan Fevzipaşaspor, Bahadır ve Mustafa ile yakaladığı önemli fırsatları değerlendiremedi. Karşılaşmanın ilk devresinin kalan dakikalarında gelişen ataklardan gol sesi çıkmadı. Karşılaşmanın ilk devresinde iyi bir oyun ortaya koyan Çerkezköy 1923 Gençlikspor, ikinci yarıda ise Fevzipaşaspor ataklarını durdurmakta güçlük çekti. Rakip kaleyi abluka altına alan Fevzipaşaspor arzuladığı golü 65’inci dakikada buldu. Sağ kanattan gelişen atakta topla buluşan Yunus yerden düzgün bir vuruşla topu filelerle buluşturarak takımını 1-0 öne geçirdi.

 

3 OYUNCUMUZ KPSS NEDENİYLE SAHAYA ÇIKAMADI

 

Yediği golün şokunu üstünden atmaya çalışan Çerkezköy 1923 Gençlikspor beraberlik golünü bulmak için mücadele etti. Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmayınca mücadele Fevzipaşaspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi. Fevzipaşaspor bu galibiyet ile dördüncü maçını da kazanarak puanını 12’ye yükseltti. Çerkezköy 1923 Gençlikspor takımı ise ligde üçüncü mağlubiyetini alarak üç puanda kaldı. Karşılaşmanın ardından açıklamada bulunan Fevzipaşaspor Teknik Direktörü Fikret Kıyak “Zorlu bir karşılaşma oldu. A Takımdan üç oyuncumuz KPSS sınavına girdiği için forma giyemedi” dedi.

 

ÜÇ PUAN ALDIĞIMIZ İÇİN MUTLUYUZ

 

Takımın sağ bek oyuncusu Aytaç’ın da sakatlığı nedeniyle forma giyemediğine dikkat çeken Fikret ıyak, “Daha önce ilk 11’de çıkmamız yeni arkadaşlarımız bugün maça çıktı. Karşılaşma boyunca iyi bir mücadele ortaya koyduk. Yakaladığımız pozisyonları değerlendirebilseydik karşılaşmanın sonucu çok farklı olabilirdi. Herşeye rağmen üç puan aldığımız için mutluyuz. Dördüncü maçımızı da kazanıp yolumuzsa emin adımlarla ilerliyoruz. Bütün futbolcu kardeşlerimizi ortaya koydukları mücadeleden dolayı tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Gökhan TEKER