Korsanlar cirit atıyor

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Dt. Ayşe Doğan'ı AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı'nda ziyaret eden Tekirdağ Servisçiler Derneği Başkanı Aşkın Gündoğdu, "İlçelerde ve özell

GÜNDEM 17.10.2016 21:36:00 0
Korsanlar cirit atıyor

EVLERİMİZE EKMEK GÖTÜRMEDE GÜÇLÜK ÇEKECEĞİZ

 

Milletvekili Ayşe Doğan’a servisçilerin korsan araçlarla ilgili sıkıntılarını anlattıklarını belirten Aşkın Doğan, “Yaklaşık 3 yıldır Ulaştırma Dairesinin aldığı yönetmelik gereğince S ve J plakalar haricindeki araçların servis yapmaması gerekiyor. Fakat ilçelerde ve özellikle de Çerkezköy’de korsan araçlar cirit atıyor. Emniyet güçleri korsan araçların sadece arkalarından bakıyor. Herhangi bir yaptırımda bulunmuyor. Bu korsan araçlarla alakalı sıkıntılar devam ettiği sürece esnaf olarak zor durumda kalacağız. Evlerimize ekmek götürmede güçlük çekeceğiz. Korsan araçlara bu kadar göz yumulmaya devam edilirse, esnaf olarak büyük sıkıntılar yaşayacağız” dedi.

 

HERKES VİCDANINA DÜŞENİ YAPSIN

 

Konuşmasının sonunda Servis Araçları Sahipleri Derneği Başkanı Fikret Tanyeri’ye atıfta bulunan Aşkın Gündoğdu, “Biz burada korsan araçlarla mücadele ederek esnafın sıkıntılarını dile getirirken; Fikret Tanyeri ise Çerkezköy’de korsan araçların olmadığını ifade ediyor. Görmediği için rahat bir şekilde çıkarak açıklama yapması esnafı son derece üzmüştür. Herkes vicdanına düşeni yapsın. Birileri vicdanen rahatsa diyecek sözümüz yok. Onları da vicdanlarıyla baş başa bırakıyorum” ifadelerini kullandı.

 

KONUNUN TAKİPÇİSİ OLACAĞIM

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Partili Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan, “Konu hakkında gerekli notları aldım. İlgili birimlerle bir an önce görüşeceğim. Bu işin en yakın takipçisi olacağım. Yaşanılan bu korsan araç durumuna çok şaşırdım. Neden çözümü noktasında konunun üzerine gidilmediğini anlamadım. Herhangi bir boşluğun olup olamadığını araştıracağım” diye konuştu.

 

Haber / Ahmet KILAVUZ