Haftanın Panoraması

Tekirdağ Süper Amatör Lig'in ilk haftasında oynanan 6 karşılaşmada toplam 19 gol kaydedildi. Ligin ilk haftasında en çarpıcı sonuç, Ergene Belediyespor – Kapaklıspor karşılaşmasından geldi.

SPOR 17.10.2016 21:31:00 0
Haftanın Panoraması

SİTESPOR SAHASINDA KAYBETTİ

 

2016-2017 futbol sezonunda Tekirdağ Süper Amatör Lig’de Kapaklı Sitespor ilk hafta maçında sahasında Muratlı Belediyespor’u konuk etti. Maçın başından sonuna kadar iyi bir mücadele örneği sergleyen Kapaklı Sitespor’un genç oyuncuları aradığı golü bir türlü bulamadı. Bunun yanında sahada ne yapması gerektiğini bilen bir Muratlı Belediyespor vardı. Deplasmanda oynadığının bilincinde olan futbolcular, etkili kontra ataklarla Sitespor kalesinde gol aradı. Neticede, yine kontra ataktan bulduğu bir pozisyonda gole ulaşan Muratlı temsilcisi 1-0’lık skorla sahadan 3 puanla ayrıldı.

 

KAPAKLISPOR FARKLI KAZANDI

 

Büyük Çınarlıspor - Hayrabolu Belediye Gençlikspor mücadelesinden gol çıkmadı ve iki ekip 1’er puana razı oldu. Ligin ilk haftasında Ergene Belediyespor deplasmanına çıkan Kapaklıspor ise flaş bir galibiyet elde etti. Rakip filelere yarım düzine gol bırakan Kapaklıspor, sahadan 6-1 galip ayrıldı ve ligin ilk haftasında averaj farkıyla liderlik koltuğuna oturdu. Kendi sahasında 6 gol yiyen Ergene temsilcisi ise puan cetvelinin son sırasında yer aldı.  

1911 BEKLENENİ VEREMEDİ

 

Ligin iddialı ekiplerinden 1461 Karadenizspor, Şarköyspor deplasmanından 3 puanı 3 golle kazandı. Saray Belediyespor sahasında Marmara Ereğlisi Belediyespor’a 1-2 mağlup olurken; geçen yılın şampiyonu Çorlu Kültürspor ise sahasında karşılaştığı bir diğer Çorlu temsilcisi Çorlu Gençlerbirliğispor’u 3-0 mağlup etti. 2015-2016 futbol sezonunda şampiyonluğu kıl payı kaçıran 1911 Çerkezköyspor ise Aşağı Sevindiklispor deplasmanından 1-1’lik skorla döndü.

 

İŞTE 2. HAFTA PROGRAMI

 

Süper Amatör Lig’in 2’inci haftasında 1911 Çerkezköyspor sahasında Çorlu Gençlerbirliğispor’u konuk edecek. Marmara Ereğlisi Belediyespor sahasında Aşağı Sevindiklispor ile karşılaşacak. 1461 Karadenizspor sahasında Saray Belediyespor ile Kapaklıspor ise sahasında Şarköyspor ile kaşılaşacak. Hayrabolu Belediye Gençlikspor sahasında Ergene Belediyespor’u, Muratlı Belediyespor ise sahasında Büyük Çınarlıspor’u konuk edecek. Çorlu Kültürspor ise Kapaklı Sitespor deplasmanına çıkacak.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ